inters0

Uzman
Selamlar. Daha 2 saat öncesine kadar telefonda problem yoktu. 2 saat bıraktım, dinleniyordu. Elime aldığım anda saçmalamaya başladı. Kısacası power tuşu en ufak dokunmayı algılıyor ve cihaz kapanıyor. Sizce problemi evde nasil cozebilirim? Çözülmezse garanti karşılıyormu, süreç nasıl? Yurt dışındayım.

Selamlar. Daha 2 saat öncesine kadar telefonda problem yoktu. 2 saat bıraktım, dinleniyordu. Elime aldığım anda saçmalamaya başladı. Kısacası power tuşu en ufak dokunmayı algılıyor ve cihaz kapanıyor. Sizce problemi evde nasil cozebilirim? Çözülmezse garanti karşılıyormu, süreç nasıl? Yurt dışındayım.
Takılı kalmış veya güç tuşunun altında kir birikmiş olabilir mi?

Takılı kalmış veya güç tuşunun altında kir birikmiş olabilir mi?
Dışarıdan normal gözüküyor her tıkladığımda veya elim değdiginde tepki veriyor. Eğer dediğiniz gibiyse nasıl emin olabilirim?

Bende aynı sorunu Redmi Note 12 Pro 4G telefonjumda yaşadım güç tuşuna 2dk basılı tutun elinizi hiç çekmeden bu sürede telefon birkaç kere yeniden başlayacak ama sorun da çözülecektir.
Denedim ama olmadı. Sizinki yazilimla alakaliydi sanirim? Benim power tuşu ses açma ve kapama tuşuna kıyasla daha gevşek duruyor

Son düzenleme:
Dışarıdan normal gözüküyor her tıkladığımda veya elim değdiginde tepki veriyor. Eğer dediğiniz gibiyse nasıl emin olabilirim?

Denedim ama olmadı. Sizinki yazilimla alakaliydi sanirim? Benim Power tuşu ses açma ve kapama tuşuna kıyasla daha gevşek duruyor.

Hocam benim yazılımsal değildi güç tuşuna çok hafif dokunsam bile tıklamışım gibi telefon kapanıyordu Reddit de okumuştum sert bir şekilde bastırarak 1-2 dakika bekleyin diye bende çözmüştü sorunu.

Hocam benim yazılımsal değildi güç tuşuna çok hafif dokunsam bile tıklamışım gibi telefon kapanıyordu Reddit de okumuştum sert bir şekilde bastırarak 1-2 dakika bekleyin diye bende çözmüştü sorunu.
Bu durumu bir keremo yaşadınız? Ne zaman yasamistiniz birde?

Kılıf zamanla baskı yapıyor olabilir mi, benim ki öyle sanırım.

Bu durumu bir keremo yaşadınız? Ne zaman yasamistiniz bir de?

Kılıf zamanla baskı yapıyor olabilir mi, benimki öyle sanırım.

Yaşayalı 2-3 ay olmuştur 1 kere oldu bir daha tekrar lanmadı kılıfı hiç çıkar tak yapmadım sadece basılı tutmak çözmüştü.