A36 iyidir. Alınır.Valla güzelmiş ama 16.000 TL, aradaki farka değer mi emin olamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?9 bin TL'lik Galaxy A16'da Helio G99 kullanıyor. Bu kadar söyleyeyim. Diğer noktalarda Note 14 daha iyi tabii orası ayrı.Valla güzelmiş ama 16.000 TL, aradaki farka değer mi emin olamadım.
- Makaleler
- 6
Redmi Note 14 alacaktım buraya da sormak istedim benzer fiyata şunu alsan daha iyi olur diyeceğiniz bir telefon var mı 2-3 bin TL aşabilirim bütçeyi.
Hayır alınmaz. A36 alabilirsen onu öneririm. Eğer bu cihaz ile benzer donanıma sahip (işlemci açısından) cihazda olur dersen A16 öneririm.
A36 eğitim indirimiyle 14K ya satılıyordu. Eğer ilk-orta-lise öğrencisi varsa yapabilirsiniz.
Fiyatlar bu sekilde. Bunlara çıkmanız çok daha iyi olur. Ayrıca Redmi yazılımıda iyi değil.
EyDo
Becerikli
Hocam Tecno camon 20 pro veya Honor 200 olabilir. Oyun için poco iyi fakat batarya ısınma sorunu kamerası çok iyi değil9 bin TL'lik Galaxy A16'da Helio G99 kullanıyor. Bu kadar söyleyeyim. Diğer noktalarda Note 14 daha iyi tabii orası ayrı.
Alınmaz. Bütçe nedir?Redmi Note 14 alacaktım buraya da sormak istedim benzer fiyata şunu alsan daha iyi olur diyeceğiniz bir telefon var mı 2-3 bin TL aşabilirim bütçeyi.
Değer kesinlikle. A36 alın.Vallahi güzelmiş ama 16.000 TL, aradaki farka değer mi emin olamadım.
Honor’un yaptığı bu ayrımcılıktan sonra önermek saçma.Hocam Tecno camon 20 pro veya Honor 200 olabilir. Oyun için poco iyi fakat batarya ısınma sorunu kamerası çok iyi değil
Honor 200’e çıktıktan sonra A56 bile alır ki.
Alınmaz. Bütçe nedir?
Değer kesinlikle. A36 alın.
Honor'un yaptığı bu ayrımcılıktan sonra önermek saçma.
Honor 200'e çıktıktan sonra A56 bile alır ki.
Bu mantıklı mı hocam.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 6
Yazılımı kötü Redmi'nin. Ayrıca G100 işlemci bulunuyor. Biraz daha verip A26 alsan?
Yazılımı kötü Redmi'nin. Ayrıca G100 işlemci bulunuyor. Biraz daha verip A26 alsan?
Hocam a serisine mesafeliydim ama herkes onu tavsiye ettiği için sanırım bütçeyi aşıp A36 alacağım. Kimse iyi demedi çünkü Redmi'ye, siz de A26 demişsiniz biraz daha sıkıp 36 alacağım.
- Makaleler
- 6
Hocam a serisine mesafeliydim ama herkes onu tavsiye ettiği için sanırım bütçeyi aşıp A36 alacağım. Kimse iyi demedi çünkü Redmi'ye, siz de A26 demişsiniz biraz daha sıkıp 36 alacağım.
Üstte eğitim indirimli halini paylaştım. A36 ya çıkabilirsin 14K. Redmi yazılımdan kimse önermiyor.
Hayır hocam. Redmi Turbo hariç alınmaz o da Türkiye’de yok.
Şimdiden hayırlı olsun.Hocam a serisine mesafeliydim ama herkes onu tavsiye ettiği için sanırım bütçeyi aşıp A36 alacağım. Kimse iyi demedi çünkü Redmi'ye, siz de A26 demişsiniz biraz daha sıkıp 36 alacağım.