Redmi Note 14, HyperOS 2.0'a güncellenmeli mi?

high hopes

Uzman
Cihaz
Redmi Note 14
Merhaba, iyi akşamlar. Cihaz Redmi Note 14 4G (tanzanite). HyperOS 2.0'a güncellersem herhangi bir batarya, performans, arayüz vb. sorunlar yaşar mıyım?

Bir de HyperOS 2.0'ın Endonezya versiyonunda arama kaydı yapıyor mu ve 2.0'da CPID Server kaydı çalışır mı?

Ben dede Redmi Note 14 4G var, HyperOS 2.202 TR sürümünü kullanıyorum. batarya sorunu yok, sadece arada bir Wi-Fi'den kopma sorunu yaşıyorum.

Ben dede Redmi Note 14 4G var, HyperOS 2.202 TR sürümünü kullanıyorum. batarya sorunu yok, sadece arada bir Wi-Fi'den kopma sorunu yaşıyorum.
En sinir olduğum sorun hâlâ düzeltilmedi mi ya? Siz hiç 1.0'da öyle bir problem yaşadınız mı ve 1.0 uzun süreli kullanılır mı? Annem kullanacak cihazı, güncelleme yapmadan uzun süre 1.0 kullansa problem oluşur mu sizce?

Wi-Fi sorunu 1.0dada vardı hocam. Şimdi de var düzelmedi ancak 1.0a göre benim batarya sorunum çözüldü. 1.0'da pil çabuk bitiyordu şimdi 1.0'a göre daha iyi.

Sorun olur mu dersek yani kısa vadede değil de uzun vadede durum değişebilir, batarya sorunu gibi şeyler yaşıyorsanız bence güncellemelisiniz.

Endonezya ve taiwan sürümlerinde arama kaydı var tabii. Eğer güncelleme yaparken çıkartılıyor veya bilgi toplanıyor yazısında kalıyorsa cpid sonrası eğer plaka patlarsa yine yüklü miktarlarda para ödenmesin diye telefoncular eng Preloader'ı içinde bırakırlar. Güncellemede sıkıntı çıkarır. Miassistant ile güncelleme yapman gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…