Mertcan39

Yetkin
Merhaba arkadaşlar, elimde orijinal TR Redmi Note 14 2 adet cihaz var annem ve babam için almıştım. Cihazları aldığımda ilk kurduğumda 1 adet otadan Nisan 2025 güvenlik güncellemesi geldi. Ondan sonra hiçbir şekilde ne güvenlik ne de Android 15 gelmedi. Bazı sitelere baktığımda bu cihaza Android 15'in çoktan geldiğini gördüm. Samsung gibi Odin üzerinden veri kaybetmeden Bootloader vs uğraşmadan bu cihazları Android 15'e geçirme imkanım var mıdır?
Android 15 ROM.

1.webp

Bizim iki cihazda aynı şekilde Nisan 2025 Hyper OS 1.6 ve Android 14'te duruyor.

WhatsApp Görsel 2025-09-06 saat 17.25.22_a3b608a8.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bootloader kilidini açıp rom atmak dışında bir çözüm yok gibi ki siz bununla uğraşmak istemiyorsunuz. Güncelleme gelmesini beklemekten başka bir çareniz yok sanırım.

Bootloader kilidini açıp ROM atmak dışında bir çözüm yok gibi ki siz bununla uğraşmak istemiyorsunuz. Güncelleme gelmesini beklemekten başka bir çareniz yok sanırım.

Öyle gözüküyor gibi. Çoğu ülke aylar önce almış güncellemeyi, Samsung gibi ortak csc ülkelerine geçiş yapmayı bekliyordum ama öyle bir şey yokmuş sanırım.

Benim bildiğim, ROM'u direk kurabiliyorsun ayarlardan. Ben Note 9 Pro'yu öyle güncellemiştim. Bir de uygulama size ROM yükletmiyor değil mi?

İndirme sitesine yönlendiriyor. Daha önce hiç Xiaomi cihaz kullanmadım. Samsung'a aşinayım ancak bu cihazı çözemedim. Fastboot ve recovery iki farklı ROM veriyor. Ancak Fastboot için Bootloader kilidini açmak lazımmış vs. smartswich gibi de bir orijinal uygulama yok.

İndirme sitesine yönlendiriyor. Daha önce hiç Xiaomi cihaz kullanmadım. Samsung'a aşinayım ancak bu cihazı çözemedim. Fastboot ve recovery iki farklı ROM veriyor. Ancak Fastboot için Bootloader kilidini açmak lazımmış vs. smartswich gibi de bir orijinal uygulama yok.

Bende çok hatırlamıyorum. En iyisi bilen birine sormak lazım, brick etmeyelim cihazı.