S23 kullanıcısı olarak artık önermem cihazı. 3 yıllık bir cihaz olduğu için bataryası aşınmaya başlıyor hali ile. Benimkisinin %90 batarya sağlığı bir günü zor çıkarıyor 120Hz modunda, 60 Hz'e düşürmem gerekiyor hızlı bitmemesi için. Büyüklük problem olmayacaksa A57 öneririm bataryası iyi, günlük kullanımda akıcı sadece oyun performansı zayıftır. S23 ile aynı fiyat bandında.

S23 kullanıcısı olarak artık önermem cihazı. 3 yıllık bir cihaz olduğu için bataryası aşınmaya başlıyor hali ile. Benimkisinin %90 batarya sağlığı bir günü zor çıkarıyor 120Hz modunda, 60 Hz'e düşürmem gerekiyor hızlı bitmemesi için. Büyüklük problem olmayacaksa A57 öneririm bataryası iyi, günlük kullanımda akıcı sadece oyun performansı zayıftır. S23 ile aynı fiyat bandında.
Yorumunuz için teşekkür ediyorum. A57'ye bakacağım.

S21 FE alacaksan, telefonun yanıyor olduğunu göz önünde bulundur. Telefon aşırı sıcak çalışıyor; elde tutulamayacak kadar fazla ısınıyor.

Babamda var, babam da ısınmasından şikayetçi. Babam sadece gündelik amaçlı kullanıyor, ikinci telefon olarak.

Uçmak sayılmaz. Snapdragon ise Samsung S23 en iyisi olur.

Öncelikle herkese yorumları için teşekkür ediyorum. Samsung A36 5G modeline geçiş yaptım. :)

Son düzenleme: