THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.013 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.157 Yer Rockport City 19 Haziran 2025 #1 Cihaz Redmi Note 14 Pro 5G Mi Pilot Test programına katıldım, HyperOS Beta güncellemesi ne zamana gelir?
Furkan9600 Uzman Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 749 Çözümler 3 Beğeniler 221 Yer Düzce 19 Haziran 2025 #2 THE KEROXEA dedi: Mi pilot test programına katıldım, HyperOS beta güncellemesi ne zamana gelir? Genişletmek için tıkla... Ne zaman geleceğini Xiaomi'nin kendisi de bilse keşke. Ben de Redmi 12 4G ile katıldım da bilinmiyor, keyfine göre geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2025
THE KEROXEA dedi: Mi pilot test programına katıldım, HyperOS beta güncellemesi ne zamana gelir? Genişletmek için tıkla... Ne zaman geleceğini Xiaomi'nin kendisi de bilse keşke. Ben de Redmi 12 4G ile katıldım da bilinmiyor, keyfine göre geliyor.
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.013 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.157 Yer Rockport City 19 Haziran 2025 #3 Furkan9600 dedi: Ne zaman geleceğini Xiaomi'nin kendisi de bilse keşke. Ben de Redmi 12 4G ile katıldım da bilinmiyor, keyfine göre geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben biraz baktım, BETA versiyonları belirli partlar halinde dağıtılıyormuş belirlenen IMEI numaralarına, yani evet random tarihte gelebilirmiş.
Furkan9600 dedi: Ne zaman geleceğini Xiaomi'nin kendisi de bilse keşke. Ben de Redmi 12 4G ile katıldım da bilinmiyor, keyfine göre geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben biraz baktım, BETA versiyonları belirli partlar halinde dağıtılıyormuş belirlenen IMEI numaralarına, yani evet random tarihte gelebilirmiş.
Furkan9600 Uzman Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 749 Çözümler 3 Beğeniler 221 Yer Düzce 21 Haziran 2025 #4 THE KEROXEA dedi: Hocam ben biraz baktım, beta versiyonları belirli partlar halinde dağıtılıyormuş belirlenen IMEI numaralarına, yani evet random tarihte gelebilirmiş. Genişletmek için tıkla... Xiaomi biraz Apple'ı örnek alsa beta sitesi gibi bir şey yapsa var ya biraz tutar.
THE KEROXEA dedi: Hocam ben biraz baktım, beta versiyonları belirli partlar halinde dağıtılıyormuş belirlenen IMEI numaralarına, yani evet random tarihte gelebilirmiş. Genişletmek için tıkla... Xiaomi biraz Apple'ı örnek alsa beta sitesi gibi bir şey yapsa var ya biraz tutar.