Telefonum daha 5 aylık ancak şarjı çok hızlı bitmeye başladı. Pil kısmından kontrol ettiğimde GetApps'in %30 pil tükettiğini gördüm. Şu an için arka plan kullanımını tamamen kapattım ancak bu zımbırtıyı silmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Tuhoiisa
Üstün
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Merhaba! Bu rehberde size, kaldırılması mümkün olmayan sponsorlu veya sistem uygulamalarını nasıl kolayca silebileceğinizi adım adım anlatacağım!
Bozuk cihazlardan, ölü SD kartlardan, termonükleer savaştan veya alarm uygulaması başarısız olduğu için işten atılmanızdan ben sorumlu değilim.
Bu değişiklikleri yapmayı siz seçiyorsunuz ve cihazınızı bozduğum için beni suçlarsanız size gülerim.
Canta, Shizuku ile root gerektirmeden...
Bozuk cihazlardan, ölü SD kartlardan, termonükleer savaştan veya alarm uygulaması başarısız olduğu için işten atılmanızdan ben sorumlu değilim.
Bu değişiklikleri yapmayı siz seçiyorsunuz ve cihazınızı bozduğum için beni suçlarsanız size gülerim.
Gerekli Uygulamalar:
Shizuku, root veya ADB gerektiren uygulamaları yönetmenize yardımcı olan açık kaynaklı bir uygulamadır.Canta, Shizuku ile root gerektirmeden...
Bu rehberi uygulayın hocam.
Son düzenleme:
Hocam şurayı yapamıyorum. Sürekli aynı uyarıyı veriyor.Shizuku+Canta kullanacaksınız veya TWRP ile yapacaksınız. Shizuku daha iyi bir tercih olabilir, garantiniz gitmemiş olur.
Mami1938
Uzman
- Makaleler
- 1
USB hata ayıklama (güvenlik ayarları) bunu da açmanız gerekmektedir.
Şu kendi kendine program kuran uygulama değil mi? Birdaha asla xiaomi almayacağım.Telefonum daha 5 aylık ancak şarjı çok hızlı bitmeye başladı. Pil kısmından kontrol ettiğimde GetApps'in %30 pil tükettiğini gördüm. Şu an için arka plan kullanımını tamamen kapattım ancak bu zımbırtıyı silmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Eki Görüntüle 193759
- Makaleler
- 3
Garantiniz yoksa MIUI modlarını kurun. Daha böyle milyar tane gereksiz uygulama ve servis var.
- Makaleler
- 17
Xiaomi ve Redmi telefonlarda bulunan bir uygulama mağazası olan GetApps hem kullanışsız, hem de durduk yere arada uygulama yükleyebilen bir programdır. Normalde telefon üzerinden bunu kaldıramıyoruz, ancak ADB (Android Debug Bridge) yöntemi ile kolayca kaldırabiliriz.
NOT: Bu yöntem için bir bilgisayar gereklidir.
1. ADIM: USB Debugging ayarını etkinleştirme (Telefon)
Öncelikle telefonun ayarlarına giriyoruz, oradan "Telefon Hakkında" kısmına, oradan da MIUI / OS sürümü'ne 7 defa dokunuyoruz. Altta "Artık bir...
NOT: Bu yöntem için bir bilgisayar gereklidir.
1. ADIM: USB Debugging ayarını etkinleştirme (Telefon)
Öncelikle telefonun ayarlarına giriyoruz, oradan "Telefon Hakkında" kısmına, oradan da MIUI / OS sürümü'ne 7 defa dokunuyoruz. Altta "Artık bir...
DefenderNinja
Yetkin
Telefonum daha 5 aylık ancak şarjı çok hızlı bitmeye başladı. Pil kısmından kontrol ettiğimde Getapps'in %30 pil tükettiğini gördüm. Şu an için arka plan kullanımını tamamen kapattım ancak bu zımbırtıyı silmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Eki Görüntüle 193759
GitHub - Universal-Debloater-Alliance/universal-android-debloater-next-generation: Cross-platform GUI written in Rust using ADB to debloat non-rooted Android devices. Improve your privacy, the security and battery life of your device.
Cross-platform GUI written in Rust using ADB to debloat non-rooted Android devices. Improve your privacy, the security and battery life of your device. - Universal-Debloater-Alliance/universal-andr...