Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
MTKClient ile açabilirsiniz.
github.com
GitHub - bkerler/mtkclient: MTK reverse engineering and flash tool
MTK reverse engineering and flash tool. Contribute to bkerler/mtkclient development by creating an account on GitHub.
İlginç, sürücülerden dolayı olabilir mi?İlginç bir şekilde çalışmıyor hocam. MTKClient'i Debian üzerinde denediğimde ise Stage 2'ye geçebiliyorum fakat Bootloader kısmını beceremedim sanırsam.
Edit: Nasıl yaptım bilmiyorum ama tekrar denediğimde cihaz bootloop oldu, SPFT ile tekrar Stock Rom atmam gerekecek sanırım.
Eki Görüntüle 109833
Hocam cihaz bootloop oldu, çalışmıyor hiçbir şekilde anlam veremedim.
3 gün sonra gelen 3. edit: SP Flash Tool ile Stock ROM attım en son, hiçbir şekilde MTKClient veya MediatekBootloaderUnlock çalıştıramadım/çalışmadı.
- Makaleler
- 9
İşin komik yani şu. Fotoğraf'a bakarsak, Linux'ta aynı problem var gibi.
Eng ROM kurup yine deneyebilir misiz?
USB portu veya kablodan şüphelenmiyorum değil.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Eng ROM kurup yine deneyebilir misiz?
Hocam bir detay vereyim; belki USB portuyla alakalı olabilir, zira SP Flash Tool'un sadece v5.1532 sürümünde ROM flashlayabiliyorum. Diğer sürümlerde "S_SECURITY_SECURE_USB_DL_IMAGE_SIGN_HEADER_NOT_FOUND (6045)" hatası alıyorum. Neyse konuya döneyim. Eng ROM nereden atabilirim? Zira SP Flash Tool ile sadece cn ROM atılabiliyor galiba bu cihazda, global ROM çıkartmamışlar. Xiaomi.eu ROM var ama oda SP Flash Tool ile yüklenmiyor sanırım.
Hocam bir detay vereyim; belki USB portuyla alakalı olabilir, zira SP Flash Tool'un sadece v5.1532 sürümünde ROM flashlayabiliyorum. Diğer sürümlerde "S_SECURITY_SECURE_USB_DL_IMAGE_SIGN_HEADER_NOT_FOUND (6045)" hatası alıyorum. Neyse konuya döneyim. Eng ROM nereden atabilirim? Zira SP Flash Tool ile sadece cn ROM atılabiliyor galiba bu cihazda, global ROM çıkartmamışlar. Xiaomi. EU ROM var ama oda SP Flash Tool ile yüklenmiyor sanırım.
Port veya kablo değiştirin. Cihaz ölebilir.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Nasıl yani hocam? Garip bir şekilde bir önceki mesajda dediğim şekilde dün akşam MIUI 7'den MIUI 9 CN sürüme geçtim hiçbir sıkıntı olmadı. Neyse yine yeni kablo alıp denerim de kablo ile alakalı değil gibi geliyor.
Nasıl yani hocam? Garip bir şekilde bir önceki mesajda dediğim şekilde dün akşam MIUI 7'den MIUI 9 CN sürüme geçtim hiçbir sıkıntı olmadı. Neyse yine yeni kablo alıp denerim de kablo ile alakalı değil gibi geliyor.
Aksine kablodan veya USB girişinden dolayı gibi görünüyor.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Aksine kablodan veya USB girişinden dolayı gibi görünüyor.
Hocam anlıyorum, fakat SP Flash Tool'un spesifik bir sürümünde niye stock ROM yükleme başarılı gerçekleşiyor onu çözemedim.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-