Infinity-X denedim çok kötüydü. Gerek pil olsun gerek sürekli cihazın yeniden başlaması olsun. Kastırmayacak, pil kullanımı uzun, rootlayabileceğim ve donup reboot atmayan Custom ROM arıyorum. Karşıma crDroid ve LineageOS çıktı. Hangisi daha iyi? Ne önerirsiniz? crDroid kullanacaktım ama gapss işini anlamadım hangi paketi yükleceğime dair.

Neden söylediğiniz Custom ROM'u seçtiğinizi belirtirseniz sevinirim dostlarım.

Infinity-X denedim çok kötüydü. Gerek pil olsun gerek sürekli cihazın yeniden başlaması olsun. Kastırmayacak, pil kullanımı uzun, rootlayabileceğim ve donup reboot atmayan Custom ROM arıyorum. Karşıma crDroid ve LineageOS çıktı. Hangisi daha iyi? Ne önerirsiniz? crDroid kullanacaktım ama gapss işini anlamadım hangi paketi yükleceğime dair.

Neden söylediğiniz Custom ROM'u seçtiğinizi belirtirseniz sevinirim dostlarım.

Bence MIUI EU kur şansın varken GSI(tam uyarlanmamış) hali bile mükemmel bir de reklamsız %100 MIUI deneyimi sağlıyor. Neden Custom ROM diye sormuşun
1-) eski Android 6.0-5.0 gibi telefonnları ayağı kaldırıyor
2-) telefonun yazılımsal olarak kısıtlanmış tüm özelliklerini açıyor
3-) modlanması daha kolay oluyor
İnşallah yeterli olmuştur.

Bence MIUI EU kur şansın varken GSI(tam uyarlanmamış) hali bile mükemmel bir de reklamsız %100 MIUI deneyimi sağlıyor. Neden Custom ROM diye sormuşun
1-) eski Android 6.0-5.0 gibi telefonnları ayağı kaldırıyor
2-) telefonun yazılımsal olarak kısıtlanmış tüm özelliklerini açıyor
3-) modlanması daha kolay oluyor
İnşallah yeterli olmuştur.

MIUI 12.5.2 global çok kasiyordu. Emin misin kurayim mi mi EU

Linkte atar mısınız? TWRP üzerinden olur mu yoksa fastboot ROM mu o

Birde bootlader kapama dediniz de stock romda bl açık kullanıyordum. Telefonu rootlayınca blutetooh bozuluyordu. Rootlamasam da olay integrity sertifikası olmuyordu. Yine sorun yapar mi