İlk defa karşılaştım. Yeni telefona geçtiğim için Note 8'i kapatmıştım ancak alarm vardı saat 07'ye kurulu. Kendi kendine açılmış, bir baktım sabahın 7'sinde çalıyor. Öyle bilgilendirmek istedim.
Detaylar
Kim cevapladı?Yok hocam kapanmadı. Ama sövüp fırlatmıştım geri uyandığımda ekranı kırılmış neredeyse kapanıyordu.
Normalde 7'de okul için kalkıyordum, okulların kapanmasına 1 ay kaldı gitmiyorum.
cemkaraca
Üstün
Garip bir sistemmiş hocam. Alarm yazılıma değil, donanıma entegreli demek ki.
Yılardır Android'de olan bir özellik. alarmı kaçırmayın.
- Makaleler
- 5
Hocam merhaba, diğer arkadaşlar açıklamış ama yine de söylemek istedim. Alarm kuruluyken telefonu kapatırsanız çalmadan önce kendi açılıp alarm çalar. Kapatırken de yazıyor zaten xx saatte diye.
Hocam merhaba, diğer arkadaşlar açıklamış ama yine de söylemek istedim. Alarm kuruluyken telefonu kapatırsanız çalmadan önce kendi açılıp alarm çalar. Kapatırken de yazıyor zaten XX saatte diye.
Ben o yazıyı hep "bak alarmın var 7'de, kapatırsan şimdi çalmam akıllı ol" gibisinden anlıyordum.
- Makaleler
- 5
Ben gene kapatmıyorum tabii ki telefona güvenmiyorum çünküBen o yazıyı hep "bak alarmın var 7'de, kapatırsan şimdi çalmam akıllı ol" gibisinden anlıyordum.![]()
Yeni konular
-
-
Ev ve Yaşam My Rabbit deterjanlarda ikinci ürün 100 TL kampanyası
- Işıklımışıklı
-
Elektronik Xiaomi 20.000 mAh 33W powerbank, Troy karta özel 899 TL
- fenerlimuhendis
-
-
-
-