erdym

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Eski emektar Redmi Note 8 Pro'nun ekranı bozuldu ve dokunmatikte çalışmıyor. Bu cihazıma iPhone 7 32 GB teklifi geldi ve dokunmatiği falan sağlam ama orta tuşu çalışmıyor sizce bu mantıklı mı? Redmi'nin ekran tamiri için 1000 TL istediler.
Redmi:

1731156940346.webp

1731156950231.webp

iPhone:

1731156981197.webp

1731157028378.webp

İkisi de birbirinden halliceymiş. Ama iPhone 7 kullanmazdım. Bir süre sonra alev topuna dönebiliyor. Pilinin çok hızlı bitişi de başka bir sıkıntısı.

Note 8 Pro'yu tamir ettir ama kullanılan parçayı kaliteli taksınlar yoksa zehir zemberek olur telefon.

Gerek yok, elindeki nispeten iyi cihaz, hâlâ iş yapar.
Ekranı yaptır geç, birkaç sene dâhâ gider o donanımla.

İşte hocam kullanmayacağım için masrafa girmek de istemiyorum açıkçası çünkü cihazın tertemiz olan ikinci el ederi 2500 falan ve elimde aşırı fazla böyle kullanmadığım şeyler var. Evde fazladan duran 3 tane ekran kartı bile var :D. Bunları takaslayıp kendime Switch için daha düzenli bir bütçe hazırlamak istiyorum özellikle elimde ekranı kırık J7 Pro falan da var.

İşte hocam kullanmayacağım için masrafa girmek de istemiyorum açıkçası çünkü cihazın tertemiz olan ikinci el ederi 2500 falan ve elimde aşırı fazla böyle kullanmadığım şeyler var. Evde fazladan duran 3 tane ekran kartı bile var :D. Bunları takaslayıp kendime Switch için daha düzenli bir bütçe hazırlamak istiyorum özellikle elimde ekranı kırık J7 Pro falan da var.
Senin bileceğin iş.