Redmi Note 8 Pro, iPhone 7 ile takaslanır mı?

erdym

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Eski emektar Redmi Note 8 Pro'nun ekranı bozuldu ve dokunmatikte çalışmıyor. Bu cihazıma iPhone 7 32 GB teklifi geldi ve dokunmatiği falan sağlam ama orta tuşu çalışmıyor sizce bu mantıklı mı? Redmi'nin ekran tamiri için 1000 TL istediler.
Redmi:

iPhone:

İkisi de birbirinden halliceymiş. Ama iPhone 7 kullanmazdım. Bir süre sonra alev topuna dönebiliyor. Pilinin çok hızlı bitişi de başka bir sıkıntısı.

Note 8 Pro'yu tamir ettir ama kullanılan parçayı kaliteli taksınlar yoksa zehir zemberek olur telefon.

Note 8 Pro'yu tamir ettir ama kullanılan parçayı kaliteli taksınlar yoksa zehir zemberek olur telefon.

Zaten cihazı kullanmayacağım ama tamiri için uğraşmak da istemiyorum üstüne ekleyip 7 plus/8 gibi bir modelle takaslamam mantıklı olur mu?

Zaten cihazı kullanmayacağım ama tamiri için uğraşmak da istemiyorum üstüne ekleyip 7 plus/8 gibi bir modelle takaslamam mantıklı olur mu?

Bence olmaz. Pilleri leş zaten pişman olursun.

Gerek yok, elindeki nispeten iyi cihaz, hâlâ iş yapar.
Ekranı yaptır geç, birkaç sene daha gider o donanımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerek yok, elindeki nispeten iyi cihaz, hâlâ iş yapar.
Ekranı yaptır geç, birkaç sene dâhâ gider o donanımla.

İşte hocam kullanmayacağım için masrafa girmek de istemiyorum açıkçası çünkü cihazın tertemiz olan ikinci el ederi 2500 falan ve elimde aşırı fazla böyle kullanmadığım şeyler var. Evde fazladan duran 3 tane ekran kartı bile var . Bunları takaslayıp kendime Switch için daha düzenli bir bütçe hazırlamak istiyorum özellikle elimde ekranı kırık J7 Pro falan da var.

Senin bileceğin iş.

WhatsApp bile yüklenemeyecek o cihaza Note 8 Pro hala iyi bir cihaz tamir ettirmek en mantıklısı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…