duranforreal

Üstün
İyi günler forum. Bir arkadaşın hediyesiyle Telefonu değiştirdim. Redmi Note 8 Pro verdi kendisi sağ olsun neyse Magisk root atacaktım fakat bilgisayara bağlayınca bir geliyor bir gidiyor Windows tarafında sürekli giriş çıkış sesi geliyor ve Recovery modu yok telefonda Recovery tuşuna basıyorum Recovery yok gelmiyor Fastboot'da böyle bir hata veriyor. Şarj soketi arızalıydı 450TL karşılığında değiştirdim. Telefonu formatlamadan nasıl çözeriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler forum. Bir arkadaşın hediyesiyle Telefonu değiştirdim. Redmi Note 8 Pro verdi kendisi sağ olsun neyse Magisk root atacaktım fakat bilgisayara bağlayınca bir geliyor bir gidiyor Windows tarafında sürekli giriş çıkış sesi geliyor ve Recovery modu yok telefonda Recovery tuşuna basıyorum Recovery yok gelmiyor Fastboot'da böyle bir hata veriyor. Şarj soketi arızalıydı 450TL karşılığında değiştirdim. Telefonu formatlamadan nasıl çözeriz?
1. USB Kablonuzu Kontrol Edin:
- Farklı bir USB kablosu kullanarak telefonunuzu bilgisayara bağlayın. Kablo bozuk olabilir.

2. Farklı USB Portu Deneyin:
- Bilgisayarınızdaki farklı bir USB portuna telefonunuzu bağlayın. Özellikle USB 2.0 portları daha stabil çalışabilir.

3. Sürücüleri Güncelleyin:
- Windows'ta Aygıt Yöneticisi'ni açın.
- "Android Telefon" veya benzer bir isimle listelenen aygıta sağ tıklayın ve "Sürücüyü Güncelle" seçeneğini seçin.

4. Güvenilir USB Bağlantısı:
- Telefonunuza gittiğinizde, telefon ekranında "USB Hatası" ya da "Güvenilir bilgisayar" gibi bir mesaj görünüyorsa, bu mesajı onaylayın.

5. Aygıtı Yeniden Başlatın:
- Hem bilgisayarınızı hem de Redmi Note 8 Pro'nuzu kapatıp yeniden başlatın ve tekrar deneyin.

6. Geliştirici Seçeneklerini Kontrol Edin:
- Telefonunuzda "Geliştirici Seçenekleri"ni aktif edin (Ayarlar > Telefon Hakkında > Derleme Numarası'na 7 kez tıklayın).
- "USB Hata Ayıklama" seçeneğinin etkin olduğundan emin olun.

7. Telefonun Fastboot Modunu Kontrol Edin:
- Power + Ses Kısma butonlarına basarak telefonun Fastboot moduna geçip geçmediğini kontrol edin. Modda iken bilgisayarınıza bağlamayı deneyin.

8. Diğer Bilgisayar veya Sistemler Deneyin:
- Telefonunuzu farklı bir bilgisayara bağlayarak sorunun bilgisayar veya sürücülerden kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol edin.

9. Yedekleme Yapmadan Formatlamaktan Kaçının:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramıyorsa, yedekleme yapmadan formatlamaktan kaçınmak zorundasınız.

Sorununuz devam ederse, daha detaylı bilgi sağlayarak yeniden deneyebilirsiniz.