Redmi Note 8 sıfırlandıktan sonra çok yavaş şarj oluyor

Pil koruması kısmında bir şey yok ki. Sadece sıcaklık ve bugünkü şarj sayısı yazıyor.

Her cihazda olmaz ki normal. Romunuza uygun güvenlik uygulamasi APK'si indirin. Pil ömrünu uzatmak icin brevent uygulamasini kullanabilirsiniz. Arka planda açık kalan uygulamalari da gosterir. Debloat (gereksiz uygulama silme) yapmaniza da da yapmaniza yardimci olur.

Deprem hatırlatıcılari ve acil durum sinyal seyini de kapatabilirsiniz ama size kalmış

Gece gündüz farklı değil sürekli olarak yavaş. Yavaş dediğimde normal bir yavaşlık değil. 20den 100e 18 saat falan sürüyor.
0.5 watt ile sarj oluyor muhtemelen. Siz yine de güvenlik uygulamasinin paketini güncelleyen manuel olarak. Belki düzeltir

Nereden bulabilirim?
Telegram kanallarında var genelde benim sistem uygulamasi güncellemek icin kullandığım bir kanal var bekle atiyim

Nereden bulabilirim?
Veya apkmirror sitesine bakin

Telegram kanallarında var genelde benim sistem uygulamasi güncellemek icin kullandığım bir kanal var bekle atiyim
Hocam, hyperos icinmis benim dedigim telegram kanali bosverin

Xiaomi Security 10.4.6-250108.1.1 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror bunu kurun

Evet en yeni sürüm bu ve mimarisi + android surumu sizle uyumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…