Kankam bende de Note 8 var aynı sıkıntı var. Batarya ölmüştür artık. O kadar ki 24 saat şarjda bıraksam bile 100 olmuyor. Hızlı şarja takınca sadece hızlı doluyor. Ama hızlı bitiyor tabii ki. Hızlı şarj al kesinlikle.
Detaylar
Kim cevapladı?everyone.exe
Çalışkan
Kendi kablon + farklı adaptör,
Farklı kablo + kendi adaptör,
Farklı kablo + farklı adaptör.
Böyle bir kombinasyon yaparak test etmeni isteyeceğim. Bu sayede hangisinin yavaş dokuma sebep olduğunu tespit edeceksin. Ona göre de satın alım yapacaksın.
Bunlardan önce elindeki adaptörün gücüne bakmayı unutma.
Ya da sadece wat değerine bakabilir değil mi?
Dediğim gibi hızlı şarj diyorsa adaptörde veya kabloda sorun yoktur, sorun bataryada olabilir bu durumda.
Benim anlamadığım konu, eğer batarya kaynaklı bir sorun ise bu aniden olur mu ki? Yani yavaş yavaş şarj süresinin azalması gerekmiyor muydu? Bir anda, aniden şarj çok yavaş olmaya başladı. Yoksa yanlış mı biliyorum?Dediğim gibi hızlı şarj diyorsa adaptörde veya kabloda sorun yoktur, sorun bataryada olabilir bu durumda.
Doğru hocam batarya kaynaklı zamanla yavaşlar. Birden yavaş şarj olmaya başladıysa adaptörde sorun oluşmuştur veya telefonun şarj entegresinde.Benim anlamadığım konu, eğer batarya kaynaklı bir sorun ise bu aniden olur mu ki? Yani yavaş yavaş şarj süresinin azalması gerekmiyor muydu? Bir anda, aniden şarj çok yavaş olmaya başladı. Yoksa yanlış mı biliyorum?