Detaylar
Kim cevapladı?Darth AMD
Başarılı
Dosya Yöneticisi+ kullanıyorum ben isterseniz size bunun üzerinden yardımcı olabilirim. Görüntüler ve videolar kısmına girip tüm klasörleri seçersiniz daha sonra bir USB yardımı ile aynen klasör klasör kopyalanmış olur.
SF26
Üstün
Telefonun kendi dosya yöneticisi üstünden tüm fotoğrafları tek seferde seçemiyorum, galeri üstünden de toplu yedekleme yaptırmıyor, sorunum bu.Dosya Yöneticisi+ kullanıyorum ben isterseniz size bunun üzerinden yardımcı olabilirim. Görüntüler ve videolar kısmına girip tüm klasörleri seçersiniz daha sonra bir USB yardımı ile aynen klasör klasör kopyalanmış olur.
Darth AMD
Başarılı
Programın adı Dosya Yöneticisi+ yıllardır onu kullanırım.Telefonun kendi dosya yöneticisi üstünden tüm fotoğrafları tek seferde seçemiyorum, galeri üstünden de toplu yedekleme yaptırmıyor, sorunum bu.
Dosya Ekleri
EnesK01
Uzman
Ben daha çok Google Drive taraftarıyım. 205 TL aylık ödemeyle 2TB alan veriyor. Tüm fotoğraflar Google photosa yedekleniyor. Benim videolarla birlikte 400GB fotoğrafım var. Google One ise SMS'ler, arama geçmişi, numaralar uygulamalar vesaire yedeklerini alıyor. Basitçe telefonunu başka bir Android'e aktarabiliyosun. Dosyalar önemliyse de RAR'la arşivleyip Drive yükledikten sonra yeni telefona indirebilirsin.
creazy
Başarılı
Hocam USB kablosu ile bilgisiyara bağlayın. Hepsini bilgisiyara aktarın.Telefondaki tüm fotoğrafları ve videoları yedeklemem lazım. Yaklaşık 33.000 fotoğraf mevcut.
Darth AMD
Başarılı
Bence de en kolayı bu.Hocam USB kablosu ile bilgisiyara bağlayın. Hepsini bilgisiyara aktarın.
SF26
Üstün
Hocam USB kablosu ile bilgisiyara bağlayın. Hepsini bilgisiyara aktarın.
Windows Gezgini çöküyor, Linux'ta da denedim olmadı.
Darth AMD
Başarılı
Benim dediğimi yapın.Windows Gezgini çöküyor, Linux'ta da denedim olmadı.