Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, LineageOS ve CrDroid'de bir sürü GApps denedim. Telefonum Redmi Note 8. İnternette ARM64 yazıyor ve ben de o sürümü indirdim. Ama buna rağmen çalışmıyorlar. TWRP'den yüklüyorum. Telefon açılış ekranında kalıyor.

Eski konu uzamasın diye yeni konu açtım. @cenazeyebekleriz @Sxinar bakarsanız sevinirim.

Screenshot_2024-01-05-15-07-15.webp
Screenshot_2024-01-05-15-28-23.webp

Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Open GApps Pico sürümünü indirdim. Kurduktan sonra Wipe Cache/Dalvik tuşuna basmadım. Normalde diğerinde basıyordum. Ve bu sefer basmayınca oldu.
Merhaba arkadaşlar, LineageOS ve CrDroid'de bir sürü GApps denedim. Telefonum Redmi Note 8. İnternette ARM64 yazıyor ve ben de o sürümü indirdim. Ama buna rağmen çalışmıyorlar. TWRP'den yüklüyorum. Telefon açılış ekranında kalıyor.

Eski konu uzamasın diye yeni konu açtım. @cenazeyebekleriz @Sxinar bakarsanız sevinirim.

Eki Görüntüle 7440Eki Görüntüle 7441
Full GApps kurma sebebin ne? ROM'u komple temizleyip, tekrar flashladıktan sonra core veya pico paket dener misin?

Eki Görüntüle 7440Eki Görüntüle 7441
System bölümünü r/w hâle getirmeniz gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilidi kaldırıp denedim o hatayı vermedi ama gene durum aynı. Yarın TWRP'yi yeniden kurmayı veya Orangefox denemeyi düşünüyorum.

Full GApps kurma sebebin ne? ROM'u komple temizleyip, tekrar flashladıktan sonra core veya pico paket dener misin?

System bölümünü r/w hâle getirmeniz gerekiyor.
Nasıl yapacağım 2.yi?

TWRP'yi güncelleyin ya da daha iyisi Pitch Black Recovery kullanın. GApps'i buradan kurduğumda sorun çıkmamıştı: