Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, LineageOS ve CrDroid'de bir sürü GApps denedim. Telefonum Redmi Note 8. İnternette ARM64 yazıyor ve ben de o sürümü indirdim. Ama buna rağmen çalışmıyorlar. TWRP'den yüklüyorum. Telefon açılış ekranında kalıyor.

Eski konu uzamasın diye yeni konu açtım. @cenazeyebekleriz @Sxinar bakarsanız sevinirim.

Screenshot_2024-01-05-15-07-15.webp
Screenshot_2024-01-05-15-28-23.webp

Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Open GApps Pico sürümünü indirdim. Kurduktan sonra Wipe Cache/Dalvik tuşuna basmadım. Normalde diğerinde basıyordum. Ve bu sefer basmayınca oldu.
Direkt ROM kurmaya çalışmak yerine boot dosyası atmayı denediniz mi? Hangi ROM'u kullanıyorsunuz? Hangi TWRP sürümünü kullanıyorsunuz?
CrDroid ve LineageOS'un Android 11 sürümleri. Boot dosyası dediğiniz şeyi nasıl yaparım acaba? TWRP sürümünü bilmiyorum ama Haziran gibi en guncelini indirmistim.
Öğleden sonra dershaneden gelince yeni TWRP veya OrangeFox ile yeniden denemeyi düşünüyorum.

Şimdi baktım da 3.7.0_12-1 yazıyor sürümde.

Wipe'tan Dalvik/art Cache
System
Vendor
Data
Internal Storage
Cache
seçip kaydır sonra Format Data yapıp yes yaz.
Reboot Recovery yap

Şu ROM'u flash'la
Şu GApps'sı flash'la

Format Data yes yazıp reboot at.

Olmazsa TWRP güncelle. Magisk atıp program ile de yapabilirsin.

Son düzenleme:
Wipe'tan Dalvik/art Cache
System
Vendor
Data
Internal Storage
Cache
seçip kaydır sonra Format Data yapıp yes yaz.
Reboot Recovery yap

Şu ROM'u flash'la
Şu GApps'sı flash'la

Format Data yes yazıp reboot at.

Olmazsa TWRP güncelle. Magisk atıp program ile de yapabilirsin.
Dostum dediklerini zaten yaptım. Ayrıca sen bana Android 14 romu atmışsın ben Android 11 deniyorum.

Bu arada arkadaşlar TWRP'den OrangeFox flashladım durum gene aynı, eve gelince PC'den Fastboot ile TWRP yükleyece&im.

@Umut Nas hocam müsaitsen bakar mısın?