Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
/dev/sda
Resmi Note 9 Pro cihazıma Custom ROM kurmak istiyorum ancak bir türlü istediğim ROM'u bulamıyorum.

Denediğim ROM'lar:
DerpFest
LineageOS.
Evolution X
(SafetyNet testini geçemiyor.)
crDroid (LineageOS kamerasını beğenmiyorum.)
PixelExperience (Çok güzel ROM ancak Android 14 daha gelmedi.)
Pixel OS (Yaklaşık 1.5 aydır kullanmaktaydım ancak son güncelleme ile kamerası LineageOS kamerası oldu.)

Tepedeki ROM'lar dışında bir öneri yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Buradan MIUI kamerasını indirip flaşlayabiliyorsunuz. Daha güncel MIUI kamera sürümü var ancak linkini bulamadım.

Custom ROM olarak bunu da değerlendirebilirsiniz.

SafetyNet testini geçmek için Magisk gizleme ayarı ve SafetyNet Bypass modülü kurmalısınız.

Bu ikisinden birini deneyebilirsiniz. SafetyNet modülünü kurduktan sonra Play Store ve Google Play Hizmetleri'nin depolama verilerini temizleyin.

Ayrıca Magisk yerine KernelSU deneyebilirsiniz. Root gizleme konusunda daha iyi.
Resmi Note 9 Pro cihazıma Custom ROM kurmak istiyorum ancak bir türlü istediğim ROM'u bulamıyorum.

Denediğim ROM'lar:
derpfest
LineageOS.
Evolution X
(safetynet testini geçemiyor.)
PixelExperience (çok güzel ROM ancak Android 14 daha gelmedi.)
Pixel OS (yaklaşık 1.5 aydır kullanmaktaydım ancak son güncelleme ile kamerası LineageOS kamerası oldu.)

Tepedeki ROM'lar dışında bir öneri yaparsanız sevinirim.

Bence LineageOS en iyisi hocam. Eskiden CyanogenMod olarak geçerdi eskiden de şimdi de kullanırım bayağı iyi ROM.

Yok hocam ben o ROM'dan özellikle nefret ediyorum.

Neden ki? Kamera olarak pek iyi değil ama kötü de değil GCAM ile kamera kalitesi daha da yükseltilebilir. Performans olsun optimizasyon olsun verimlilik olsun işlemci ayarı doğru yapılırsa mükemmel çalışır.

Buradan MIUI kamerasını indirip flaşlayabiliyorsunuz. Daha güncel MIUI kamera sürümü var ancak linkini bulamadım.

SafetyNet testini geçmek için Magisk gizleme ayarı ve SafetyNet Bypass modülü kurmalısınız.

Bu ikisinden birini deneyebilirsiniz. SafetyNet modülünü kurduktan sonra Play Store ve Google Play Hizmetleri'nin depolama verilerini temizleyin.

Ayrıca Magisk yerine KernelSU deneyebilirsiniz. Root gizleme konusunda daha iyi.

Çözüm
SafetyNet modülünü Evolution X'te deneyeceğim.

KernelSU ile ikinci modülü denedim ve geçti. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240204-200522_SafetyNet Checker.webp
    Screenshot_20240204-200522_SafetyNet Checker.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleme: