Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Asıl çalıştıran şeyler Windows Update ile geliyor ve o yazılım neyin yüklediği bile belli değil ve Windows 7 zamanından kalma sanırım o tür yazılımlar.

Windows Update'in ne kadar rezalet olduğunu herkes biliyor, üstelik ne olduğu belli değil dediğiniz sürücü direkt dosyadan yükleme mantığıyla çalışan en hızlı yollardan biri. 2013'ten 2023'e kadar güncelleme almış sürücü kurucudur. En hızlı ve kolay yöntemi çalıştırır. Bunun tartışmasını burada yapmak çok mantıklı değil hocam, konuyu kapatalım. Asıl amaç arkadaşa yardımcı olmak.

Eki Görüntüle 140532

Böyle uyarı alıyorum varsa çözümü yoksa eski MIUI sisteme nasıl dönerim?

Verdiğim linkteki sürümü dener misiniz? Sideload işleminde bunu kullanıyorum ben. Sideload moduna girdikten sonra kabloyu tak çıkar yapınca adb devices komudunun çıktısında cihaz gözükmesi lazım. https://xdaforums.com/t/tool-minimal-adb-and-fastboot-2-9-18.2317790/
C:\Program Files (X86)\Minimal ADB and Fastboot konumunda bulunur orijinalinde.

Bunun kurulduğu yere istediğiniz ROM'u atacaksınız. Kusura bakmayın geç gördüm.
@Jack İşte Hocam LineageOS yapmaya karar verdim nasıl yapacağım hakkında bir video veya kısaca anlatır mısınız?
Tabii. Benim rehberim vardı konuyla alakalı. Size atayım hemen.

Buradan sadece TWRP kısmına kadar yapın. TWRP kurduktan sonra LineageOS dosyasını telefona atıp system, data, cache, ART/Cache kısımlarını wipe'layın. Sonrasında LineageOS'i kurup wipe kısmından "Internal Storage" bölümünü de wipe'layıp cihazı yeniden başlatın. ROM açılırsa Magisk kısmını da yapabilirsiniz rehberin devamından.

Tabii. Benim rehberim vardı konuyla alakalı. Size atayım hemen.

Buradan sadece TWRP kısmına kadar yapın. TWRP kurduktan sonra LineageOS dosyasını telefona atıp System, data, cache, ART/Cache kısımlarını wipe'layın. Sonrasında LineageOS'i kurup wipe kısmından "ınternal Storage" bölümünü de wipe'layıp cihazı yeniden başlatın. ROM açılırsa Magisk kısmını da yapabilirsiniz rehberin devamından.

1744536856020.webp

https://wiki.lineageos.org/devices/miatoll/install/variant3/
Hocam buradaki linkten ilerledim fakat fastboota giriyorum Fastboot devices yazınca cihazı göremiyorum USB driverde yükledim fakat aynı yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 140311

https://wiki.lineageos.org/devices/miatoll/install/variant3/
Hocam buradaki linkten ilerledim fakat fastboota giriyorum Fastboot devices yazınca cihazı göremiyorum USB driverde yükledim fakat aynı yardımcı olur musunuz?
MI Unlock mu ne vardı, MI Kilidini açmak için kullanılıyor hani. Onun ayarlarında driver install seçeneği var. Onu dener misiniz? Ben Redmi Note 9'umda o şekilde çözmüştüm sorunu. Direkt MI Unlock'un dosyalarında da olması lazım o driverinstall.exe dosyası.

Bunla alakalı bir rehber yapayım hatta, insanlar çok sorun yaşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onlar işe yaramaz her zaman hocam, MI Unlock (İsmini unuttum :D) driver'ları daha yüksek çözüm ihtimali taşır.
Asıl çalıştıran şeyler windows update ile geliyor ve o yazılım neyin yüklediği bile belli değil ve windows 7 zamanından kalma sanırım o tür yazılımlar.

1744581495306.webp

Hocam recovery img kurdum fakat Fastboot reboot-recovery yazınca böyle bir satır geliyor, Power ve volume up yapınca minin saçma bir menüsüne atıyor yardımcı olabilir misiniz?

@Jack işte hocam sizi çok rahatsız ettim kusura bakmayın fakat recovery menüsünden ADB sideload sekmesine girdiğimde cihazla PC arasında bağlantı kesiliyor ve gerekli komutu girdiğimde.

1744588771022.webp

Böyle uyarı alıyorum varsa çözümü yoksa eski MIUI sisteme nasıl dönerim?