Redmi Pad SE tabletin bataryası hızlı bitiyor

Demorlius

Üstün
Yer
Türkiye
Merhaba arkadaşlar, şubat ayında Redmi pad SE aldım pili hızlı bitiyordu ilk aldığımdan beri. Yani Samsung telefonum (A20) bile daha yavaş pili tükeniyor. Ne yapmam lazım internetten Xiaomi Türkiye garantili satın almıştım. Cihaz 10watt gücüyle şarj oluyormuş ama ben genelde 25watt adaptör veya 15 watt adaptör ile şarj ediyorum bir sıkıntısı var mı?

Cihaz 10watt gücüyle şarj oluyormuş ama ben genelde 25watt adaptör veya 15 watt adaptör ile şarj ediyorum bir sıkıntısı var mı?

Cihaz desteklediği kadar W gücünü çeker isterse 65W adaptör kullanın yine 10W çekecektir.

Kendi şehrimdeki mağazaya mı götürmem gerek.

Ürünü fiziksel bir mağazadan aldıysanız onların aracılığıyla servise gönderebilir veya kendiniz en yakın yetkili servise gidebilirsiniz.

Ürünü fiziksel bir mağazadan aldıysanız onların aracılığıyla servise gönderebilir veya kendiniz en yakın yetkili servise gidebilirsiniz.

Mağazadan değil internetten aldım. Ama mağazaya da gitsem olur değil mi?

Yanlış bilmiyorsam mağazalar da senden alıp kendileri kargoluyorlar servise. Direkt kendin kargolarsın onun yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…