Merhaba arkadaşlar, şubat ayında Redmi pad SE aldım pili hızlı bitiyordu ilk aldığımdan beri. Yani Samsung telefonum (A20) bile daha yavaş pili tükeniyor. Ne yapmam lazım internetten Xiaomi Türkiye garantili satın almıştım. Cihaz 10watt gücüyle şarj oluyormuş ama ben genelde 25watt adaptör veya 15 watt adaptör ile şarj ediyorum bir sıkıntısı var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Cihaz 10watt gücüyle şarj oluyormuş ama ben genelde 25watt adaptör veya 15 watt adaptör ile şarj ediyorum bir sıkıntısı var mı?
Cihaz desteklediği kadar W gücünü çeker isterse 65W adaptör kullanın yine 10W çekecektir.
Cihaz desteklediği kadar W gücünü çeker isterse 65W adaptör kullanın yine 10W çekecektir.
Peki hocam şarjı çabuk bitiyor diye Xiaomi Türkiye garantisi ile garantiye gönderilebiliri mi?
Garantisi devam ediyorsa tabii ki gönderilebilir.Peki hocam şarjı çabuk bitiyor diye Xiaomi Türkiye garantisi ile garantiye gönderilebiliri mi?
Kendi şehrimdeki mağazaya mı götürmem gerek.
Ürünü fiziksel bir mağazadan aldıysanız onların aracılığıyla servise gönderebilir veya kendiniz en yakın yetkili servise gidebilirsiniz.
Ürünü fiziksel bir mağazadan aldıysanız onların aracılığıyla servise gönderebilir veya kendiniz en yakın yetkili servise gidebilirsiniz.
Mağazadan değil internetten aldım. Ama mağazaya da gitsem olur değil mi?
ferdigedikoglu
Başarılı
Mağazadan değil internetten aldım. Ama mağazaya da gitsem olur değil mi?
Merhaba, internetten aldıysanız internet satıcısıyla iletişime geçmeniz gerekmekte. Mağazaları kabul etmeyecektir.
Ama Xiaomi Türkiye Garantili diyor? yani tüm mağazalar kabul etmez mi?Merhaba, internetten aldıysanız internet satıcısıyla iletişime geçmeniz gerekmekte. Mağazaları kabul etmeyecektir.