28737

Çalışkan
Merhaba. Yeni akıllı saat/bileklik alacağım ama Redmi Watch 5 Active, Xiaomi Smart Band 10, Redmi Watch 5 Lite ve Samsung Galaxy Watch 5 arasında kaldım. Bu 4 modelden hangisini almak mantıklı olur? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
(Not: Aşağıya saatlerin linklerini ekledim)

1.ürün:

2.ürün:

3.ürün:

4.ürün:

Merhaba. Yeni akıllı saat/bileklik alacağım ama Redmi Watch 5 Active, Xiaomi Smart Band 10, Redmi Watch 5 Lite ve Samsung Galaxy Watch 5 arasında kaldım. Bu 4 modelden hangisini almak mantıklı olur? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
(Not: Aşağıya saatlerin linklerini ekledim)

1.ürün:

2.ürün:

3.ürün:

4.ürün:
Galaxy watch kesinlikle.
Xiaomi telefon ile watch 3 active kullanıyordum honor 400 e geçtim çalışmıyor nerdeyse.

Saat 1 yıllık olmasına rağmen kullanali artık dönüp kalıyor yeniden başlatıyorum.

Samsung.

Telefonunuz nedir?

Watch 5 Lite aldım ve ne yalan söyleyeyim biraz pişman oldum. Hesap makinesi yok, galeri yok, müzik atıp telefonsuz gitme durumu yok, hafızası çok az 3 kadran yüklüyorsun 4. kadran yüklenmiyor. Tek işlevi Bluetooth ile bağlı olduğu sürece yetersiz hoparlörden görüşme yapabiliyor olmak. Spor yapmadığım için spor modlarını kullanmadım.

Samsung her şeyin yanında bir telefon gibi davranabiliyor. Dolu bir saat. İhtiyaçlarınıza göre bataryayı optimize ederseniz çok güzeldir.

Biraz eski de olsa Galaxy Watch 5 aralarında en iyisi. Ama pil ömrü için de aralarında en kısa gideni de Watch 5. Alttaki rehberde gerekli ayarları yaparsanız daha randımanlı kullanabilirsiniz bataryayı.

Galaxy Watch kesinlikle.
Xiaomi telefon ile Watch 3 active kullanıyordum Honor 400'e geçtim çalışmıyor neredeyse.

Saat 1 yıllık olmasına rağmen kullanali artık dönüp kalıyor yeniden başlatıyorum.

Samsung.

Telefonunuz nedir?

iPhone 13 128 GB yıldız ışığı kullanıyorum ve bildiğim kadarıyla Samsung'un saatleri iPhone ile uyumlu değil diye biliyorum ama benim tek önemli şey saati ve tarihi göstermesi onun dışında başka bir özelik kulanmiyacağım Ayrıca Attığım Linkte Watch 5'i̇ EasyCep Satıyorda EasyCep Güvenilir Bir Firma mıdır En Başta EasyCep Olmak Üzere Cok Şikayet Edenleri Gördüm TikTok İnstrgam Gibi Yerlerden

Galaxy Watch kesinlikle.
Xiaomi telefon ile Watch 3 active kullanıyordum Honor 400'e geçtim çalışmıyor neredeyse.

Samsung.

Telefonunuz nedir?

Watch 5 Lite aldım ve ne yalan söyleyeyim biraz pişman oldum. Hesap makinesi yok, galeri yok, müzik atıp telefonsuz gitme durumu yok, hafızası çok az 3 kadran yüklüyorsun 4. kadran yüklenmiyor. Tek işlevi Bluetooth ile bağlı olduğu sürece yetersiz hoparlörden görüşme yapabiliyor olmak. Spor yapmadığım için spor modlarını kullanmadım.

Samsung her şeyin yanında bir telefon gibi davranabiliyor. Dolu bir saat. İhtiyaçlarınıza göre bataryayı optimize ederseniz çok güzeldir.

Biraz eski de olsa Galaxy Watch 5 aralarında en iyisi. Ama pil ömrü için de aralarında en kısa gideni de Watch 5. alttaki rehberde gerekli ayarları yaparsanız daha randımanlı kullanabilirsiniz bataryayı.

Cevap yazan herkese cok teşekkür ederim ayrıca listeye eklemediğim 3 tane akıllı Saat/Bileklik vardı 3 ünün linkini aşağıya ekledim Watch 5 ya da Smart Band 10, Redmi Watch 5 Active, Redmi Watch 5 Lite yerine bu 3'ünden birini almak mantıklı olur mu?

5.ürün:

6.ürün:

7.ürün:

Son düzenleme: