Merhaba. Yeni akıllı saat/bileklik alacağım ama Redmi Watch 5 Active, Xiaomi Smart Band 10, Redmi Watch 5 Lite ve Samsung Galaxy Watch 5 arasında kaldım. Bu 4 modelden hangisini almak mantıklı olur? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
(Not: Aşağıya saatlerin linklerini ekledim)
Merhaba. Yeni akıllı saat/bileklik alacağım ama Redmi Watch 5 Active, Xiaomi Smart Band 10, Redmi Watch 5 Lite ve Samsung Galaxy Watch 5 arasında kaldım. Bu 4 modelden hangisini almak mantıklı olur? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
(Not: Aşağıya saatlerin linklerini ekledim)
Watch 5 Lite aldım ve ne yalan söyleyeyim biraz pişman oldum. Hesap makinesi yok, galeri yok, müzik atıp telefonsuz gitme durumu yok, hafızası çok az 3 kadran yüklüyorsun 4. kadran yüklenmiyor. Tek işlevi Bluetooth ile bağlı olduğu sürece yetersiz hoparlörden görüşme yapabiliyor olmak. Spor yapmadığım için spor modlarını kullanmadım.
Biraz eski de olsa Galaxy Watch 5 aralarında en iyisi. Ama pil ömrü için de aralarında en kısa gideni de Watch 5. Alttaki rehberde gerekli ayarları yaparsanız daha randımanlı kullanabilirsiniz bataryayı.
Selamlar. Kısa bir rehber olabilir ama bugün Samsung Galaxy Watch 6 cihazında pil ömrünü arttırmanın yollarını anlatacağım. 4 aylık deneyimlerime dayanarak yazdım.
AoD kapatın
Always on Display özelliğini (Hep açık ekran) açınca ekran sürekli aktif oluyor, fakat normal kullanıma göre soluk bir ekran oluyor. Fakat pil ömrünü de ciddi etkileyen faktörlerden birisi. Ayrıca Super AMOLED bir ekrana sahip, AMOLED yanığına karşın biraz daha güvenli olacaktır kapalı tutulması.
Nabız/SPo2 Takibini Kapatın
Saatte default olarak nabız, kandaki oksijen takibi, stres takibi açık oluyor...
iPhone 13 128 GB yıldız ışığı kullanıyorum ve bildiğim kadarıyla Samsung'un saatleri iPhone ile uyumlu değil diye biliyorum ama benim tek önemli şey saati ve tarihi göstermesi onun dışında başka bir özelik kulanmiyacağım Ayrıca Attığım Linkte Watch 5'i̇ EasyCep Satıyorda EasyCep Güvenilir Bir Firma mıdır En Başta EasyCep Olmak Üzere Cok Şikayet Edenleri Gördüm TikTok İnstrgam Gibi Yerlerden
Watch 5 Lite aldım ve ne yalan söyleyeyim biraz pişman oldum. Hesap makinesi yok, galeri yok, müzik atıp telefonsuz gitme durumu yok, hafızası çok az 3 kadran yüklüyorsun 4. kadran yüklenmiyor. Tek işlevi Bluetooth ile bağlı olduğu sürece yetersiz hoparlörden görüşme yapabiliyor olmak. Spor yapmadığım için spor modlarını kullanmadım.
Biraz eski de olsa Galaxy Watch 5 aralarında en iyisi. Ama pil ömrü için de aralarında en kısa gideni de Watch 5. alttaki rehberde gerekli ayarları yaparsanız daha randımanlı kullanabilirsiniz bataryayı.
Selamlar. Kısa bir rehber olabilir ama bugün Samsung Galaxy Watch 6 cihazında pil ömrünü arttırmanın yollarını anlatacağım. 4 aylık deneyimlerime dayanarak yazdım.
AoD kapatın
Always on Display özelliğini (Hep açık ekran) açınca ekran sürekli aktif oluyor, fakat normal kullanıma göre soluk bir ekran oluyor. Fakat pil ömrünü de ciddi etkileyen faktörlerden birisi. Ayrıca Super AMOLED bir ekrana sahip, AMOLED yanığına karşın biraz daha güvenli olacaktır kapalı tutulması.
Nabız/SPo2 Takibini Kapatın
Saatte default olarak nabız, kandaki oksijen takibi, stres takibi açık oluyor...
Cevap yazan herkese cok teşekkür ederim ayrıca listeye eklemediğim 3 tane akıllı Saat/Bileklik vardı 3 ünün linkini aşağıya ekledim Watch 5 ya da Smart Band 10, Redmi Watch 5 Active, Redmi Watch 5 Lite yerine bu 3'ünden birini almak mantıklı olur mu?