Son 2 haftadır Windows tuşu çalışmıyor. FN+Win kombinasyonlarını denedim ama hala çalışmamakta. Telefona bağladım orada Windows tuşunu algılıyor yani Windows'luk bir sorun var. Formatta atmak istemiyorum ne yapabilirim?
Shift+Esc'e (ilkel Windows tuşu olmayan klavyelerde windows tuşu olarak varsayılan tuş kombinasyonu, ancak modern klavyelerde de çalışıyor) basınca windows menüsü açılıyor mu veya Win+R gibi kombinasyonlar çalışıyor mu?
Son 2 haftadır Windows tuşu çalışmıyor. FN+Win kombinasyonlarını denedim ama hala çalışmamakta. Telefona bağladım orada Windows tuşunu algılıyor yani Windows'luk bir sorun var. Formatta atmak istemiyorum ne yapabilirim?
Shift+ESC'e (ilkel Windows tuşu olmayan klavyelerde Windows tuşu olarak varsayılan tuş kombinasyonu, ancak modern klavyelerde de çalışıyor) basınca Windows menüsü açılıyor mu veya Win+r gibi kombinasyonlar çalışıyor mu?
Net Windows ile alakalı o zaman. Yeni bir kullanıcı hesabı oluşturmayı veya herhangi bir makro yazılımı kullanıyorsanız devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.