Klavyeyi alalı bir ay oldu. "D" tuşundan yay sesi gelmeye başladığı için yedek switch ile değiştirmek istedim. Switch'i aparatla çıkarmaya çalıştım, ancak bir türlü çıkmadı. Sonunda şeffaf kısım ve tırnaklar kırıldı, switch sıkıştı ve hâlâ çıkmıyor.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Anlatıyorum, ucu dikey olarak oturt. Tek kısmı girecek switche, oda alt kısmı. Üst ucu plakaya değip destek ayağı olacak. Yine bastırarak yukarı değil ileriye doğru ittir. Bu arada iyice sık ki kaymasın. Orta tuşlardan sökmeye başlama en azından butonu çıkart eğer öyle yapacaksan.Kutudan çıkan aparat ile tüm gücümle yukarı çekiyorum yok, çıkmıyor. Pense ile çeksem klavyeye hasar verir mi?
Hocam zaten öyle yaptım ve o kilitler kırıldı.Üst ve alt kısımda kilitleri var. Görseldeki kısmıyla o yerlere bastırarak tekrar deneyin.
Eki Görüntüle 159091
Eki Görüntüle 159092
Switch yerinden oynamıyor bile.O halde etrafındaki switchleri zarar vermeyecek şekilde tamamen çıkarın. İnce kart gibi bir şey ile köşelerini yavaş yavaş ittirerek çıkartmayı deneyin.
Kutudan çıkan aparat ile tüm gücümle yukarı çekiyorum yok, çıkmıyor. Pense ile çeksem klavyeye hasar verir mi?Oynaması lazım aslında, aynı klavye var deneyim senin için.
emre259
Uzman
Anlatıyorum, ucu dikey olarak oturt. Tek kısmı girecek switche, oda alt kısmı. Üst ucu plakaya değip destek ayağı olacak. Yine bastırarak yukarı değil ileriye doğru ittir. Bu arada iyice sık ki kaymasın. Orta tuşlardan sökmeye başlama en azından butonu çıkart eğer öyle yapacaksan.Kutudan çıkan aparat ile tüm gücümle yukarı çekiyorum yok, çıkmıyor. Pense ile çeksem klavyeye hasar verir mi?
Dosya Ekleri
Anlatıyorum, ucu dikey olarak oturt. Tek kısmı girecek Switch'e, oda alt kısmı. Üst ucu plakaya değip destek ayağı olacak. Yine bastırarak yukarı değil ileriye doğru ittir. Bu arada iyice sık ki kaymasın. Orta tuşlardan sökmeye başlama en azından butonu çıkart eğer öyle yapacaksan.
Çok sağ olun hocam, 1 saattir uğraşıyordum sizin dediğiniz gibi yapınca direkt çıktı.