- Makaleler
- 1
Bir tanıdığa alacağım. Fiyatı cazip geldi. Alınır mı yoksa bu fiyatlara daha iyilerini önerirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.
Bu fiyata Ajazz AK870 veya AK680 olabilir.Bir tanıdığa alacağım. Fiyatı cazip geldi. Alınır mı yoksa bu fiyatlara daha iyilerini önerirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.
Türkçe klavye arıyorum. Royal Kludge R65'in türkçesini bulamadım.Kronik yay sorunu var, ayni fiyata Royal Kludge R65 cok daha iyi.
Nasıl bir sorun hocam? 3 aydır kullanıyorum da problem yok henüz.Kronik yay sorunu var, ayni fiyata royal kludge R65 cok daha iyi.
Ayrıca bu fiyata K530 var, yine Redragon marka. 3 modlu Bluetooth, kablolu ve 2.4 GHz'di sanırım. İstersen onlara bak.Bir tanıdığa alacağım. Fiyatı cazip geldi. Alınır mı? Yoksa bu fiyatlara daha iyilerini önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Daha böyle K617 fiyat bandında olan (1500-1600 TL) güzel bir türkçe klavye yok mu?Ayrıca bu fiyata K530 var gene Redragon marka. 3 modlu Bluetooth, kablolu ve 2.4 GHz'di sanırım. İstersen onlara bak.
Daha böyle K617 fiyat bandında olan (1500-1600) güzel bir Türkçe klavye yok mu?
Ben ilk ay sonra bazı tuşlarda rahatsız eden bir ses vardı. Ardından type-c yuvası bozuldu bende iade ettim kabul ettiler onlarda. Şu an Mchose G75 pro kullaniyorum. Teknoloji şans işi biraz.Nasıl bir sorun hocam? 3 aydır kullanıyorum da problem yok henüz.