Redragon K617 vs Redragon B586

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan richxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 142
  • Etiketler Etiketler
    redragon
Bütçe
1600

richxx

Başarılı
Arkadaşlar yeni klavye almayı düşünüyorum bu ikisi arasında kaldım. Sizce ne almalıyım.
Alınt.

Mini Switch zor bir klavye hiç kullanmadıysan bilgin olsun. Ötekini alabilirsin kullanışlı duruyor.

K617 modelini kullanıyorum, biraz yay sesi var sadece. Ayrıca, F tuşuna su döktüğüm için bozulmuştu. Kutuda gelen yedek switch ile değiştirerek sorunu hallettim. Şu an sorunsuz kullanıyorum.

Mini Switch zor bir klavye hiç kullanmadıysan bilgin olsun. Ötekini alabilirsin kullanışlı duruyor.

Evet hocam hiç mini Switch'li kullanmadım B586'yı alırım büyük ihtimalle.

Hocam bir de kablosuz ya K617 o yüzden hoşuma gitti kabloya uğraşmak istemiyorum pek fazla acaba alternatifler var mı?

K617 modelini kullanıyorum, biraz yay sesi var sadece. Ayrıca, F tuşuna su döktüğüm için bozulmuştu. Kutuda gelen yedek Switch ile değiştirerek sorunu hallettim. Şu an sorunsuz kullanıyorum.

Vallahi hocam ikisi arasında kaldım. Numpadli daha iyi oluyor olmadı onu alırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…