Reeder neden sevilmiyor?

Damla çentik hiçbir cihazın tasarımı iyi değil. Damla çentiğin kendisi kötü zaten. Üstüne koyulması da ben dandik bir telefonum diyor.

Ben P13 Blue Max Lite diye bir modelini ucuz diye aynı senin fikrinde alo desin diye aldım. Telefon çekmiyor. Wi-Fi sorunu ses sorunu arayüzü çamaşır makinesi ekranı gibi. Telefon sadece 1 kere yere cebimden halıya düştü ekranı komple kırıldı hoparlör bozuldu. Tamir masrafı telefonun kendinden daha pahalı. Hiç bulaşmayın Reeder'a. Onun yerine J7 Prime alırım daha iyi.

Damla çentik hiçbir cihazın tasarımı iyi değil. Damla çentiğin kendisi kötü zaten. Üstüne koyulması da ben dandirik bir telefonum diyor.
Arka kapakları güzel mavi renk çok yakışıyor. Ben birçok farklı markalara ait telefonları arkadaşım sayesinde inceledim. Reeder ve Hiking tamamen şans işi. Bazen kaliteli çıkıyor yıllarca çalışıyor, bazen de 3 ay dayanmıyor. Hiking daha kaliteli oluyor.

Aslında hepsi kalitesiz. Marka basılmış Çin malı cihazlar. Bunlar yerine 2.el olarak daha güzel cihazlar alınabilir. En kötü J7 Prime bile bunlardan kat kat güzel. Android 10-11 gibi bir ROM atıp batarya değişince bu cihazalrdan cok daha guzel oluyor.

Arkadaşlar ben gayette memnunum uzun süredir kullanmaktayım bana cazip geliyor.

J7 Prime hayranısınız sanırım

Alo da diyemiyor. Dedem de var şebeke çekimi kronik sorunlu.

Dostum ben hiçbir sıkıntı görmedim

PUBG'da FPS veriyor diye iyi olmuyor. Malzemenin kötü olması sevilmemesi için bir sebep. Arayüzde bile kasıyor. İşlemcisinin boşta bile zorlanışını Xiaomi telefonlar ömürlerinde böyle zorlanmıyordur.

Bende arayüzünde kasmıyor ki

Bende bir sorun yok. Takıyorum şarj oluyor. Ayrıca çok hızlı doluyor

Dolapta duran P13 blue modelinin şarj girişi ters. O kadar dandik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…