BozkurtFYNh

Uzman
Arkadaşlar anneme Samsung A52 aldık, dandik Reeder'dan kurtuldu. Şimdi ben yedek olarak Reeder'ı kullanacağım; sadece YouTube, video, film, dizi izlemek için. Buna güzel bir ROM atmak istiyorum ki hızlansın ve hem de güncel Android sürümü olsun. Var mı bir ROM? Hiç ROM atmadım, bilginiz olsun.

Arkadaşlar anneme Samsung A52 aldık, dandik Reeder'dan kurtuldu. Şimdi ben yedek olarak Reeder'ı kullanacağım; sadece YouTube, video, film, dizi izlemek için. Buna güzel bir ROM atmak istiyorum ki hızlansın ve hem de güncel Android sürümü olsun. Var mı bir ROM? Hiç ROM atmadım, bilginiz olsun.
Custom ROM yok, GSI ROM kurabilirsiniz ama hiç deneyiminiz olmadığı için ekstra zor olacak. Ayrıca cihazın işlemcisi Unisoc. Telefon Android Go mu bari?

Android 11 sanırım. Hocam videolu anlatım varsa yapabilirim.
Android 11 ama Go sürüm mü işte? Ona göre kurulması gerekiyor çünkü.
Unisoc işlemciler hakkında bilgim yok. Unisoc işlemcilerde bootlader kilidi bu şekilde açılıyormuş mesela:
@Heribert Yavuz bakabilir belki.

Bu cihaz için custom ROM yok. Kağıt üstünde Android 11 ile geldiği için Treble desteği var, ama GSI boot edebileceğini sanmıyorum.

Stock rom'u tamamen yedekleyin ve Magisk kullanıp cihaza root atın. Başka yapılabilecek bir şey yok. 🥲

Bu cihaz için Custom ROM yok. Kağıt üstünde Android 11 ile geldiği için Treble desteği var ama GSI boot edebileceğini sanmıyorum.

Stock ROM'u tamamen yedekleyin ve Magisk kullanıp cihaza root atın. Başka yapılabilecek bir şey yok. 🥲
Hocam hiç mi yok? Ayrıca o dediğiniz ne işe yarar?

Android 11 ama GO sürüm mü işte? Ona göre kurulması gerekiyor çünkü.
Unisoc işlemciler hakkında bilgim yok. Unisoc işlemcilerde bootlader kilidi bu şekilde açılıyormuş mesela:
@Heribert Yavuz bakabilir belki.
Düz Android 11 hocam GO değil sanırım. Baktığımda Android 11 yazıyor sadece.