Merhaba, ADB appcontrol ile ben de bu uygulamaları silmeyi deneyeceğim ancak benim karakola gitmeme neden olan bir deneyim yaşandı. Annemden geçici olarak aldım telefonu ve kutusundan çıktığı gibi ne bir yere tıklandı ne bir yere girildi, APK ve/veya üçüncü parti yazılım yüklendi. Buna rağmen cihazımdaki mesajların çalındığını ve adıma hesaplar açılarak işlemler yapıldığını tespit ettim. MoneyPay sistemi üzerinden bana SMS gelmeden onaylama işlemleri gerçekleştirilmiş. Bu aşamada 1 aydır kullandığım Reeder marka ve 2022 model cihazı sorumlu tutuyorum. Üyelik açılmış, hiç bilmediğim bir yerden bakiye yüklenmiş üstüne üstlük nereden geldiği belli olmayan bu bakiye ile oyun e-pinleri satın alınmış. Mağdur duruma geçmekten çok çekiniyorum. Reklam sorunu için kaç defa telefonu sıfırladım ama bir süre sonra hiçbir şey yüklenmese bile geliyor. TWRP desteği ile birlikte üzerindeki işlemci için Custom ROM yükleyebileni göremedim :/. Benimle birlikte bu sorunu yaşayanları görmek bir nebze içimi rahatlattı olası dava durumlarında sanırım tek ben değilim diye gösterebileceğim bazı internet mesajları bulunuyor.