Reeder neden sevilmiyor?

Elindeki cihazi bozulana kadar kullan fakat fiyat ve performans olarak kotu secim oluyorlar genelde. Evet alo demek icin yeterli fakat android guncellemesi alamamak bile bence rezillik.

Konu yeterlidir umarım.

Elindeki cihazi bozulana kadar kullan fakat fiyat ve performans olarak kotu secim oluyorlar genelde. Evet alo demek icin yeterli fakat android guncellemesi alamamak bile bence rezillik.
Liseye geçtiğim de babam iyi bir telefon alacak zaten. Ama benim için bu benim işimi görüyor

İfadeler: 29
Dostum ben hiçbir sıkıntı görmedim.

Bende arayüzünde kasmıyor ki.

Bende bir sorun yok. Takıyorum şarj oluyor. Ayrıca çok hızlı doluyor.

Markayı savunmaya mı geldin? Yoksa markanın neden sevilmediğini öğrenmeye mi?

Liseye geçtiğim de babam iyi bir telefon alacak zaten. Ama benim için bu benim işimi görüyor.
Dostum telefon sana yetiyorsa neden daha iyisini aldiriyorsun ki? Bizim dedigimiz sadece genel olarak markanin kepaze oldugu, uc kamerali diye aldigim telefonumun tek kamerali ciktigi gibi konular (P13 Blue Plus 2022 Edition, iki sene boyunca kullandim, 1200'e almistim sanirim). Gule gule kullan insallah.

Tekrar ediyorum. Cihaz bana yetiyor (bana) bütçe konudun da yoksul olduğumuz dan bu telefonu zor aldık. Yoksa bende istemem mi okul arkadaşlarım gibi kaliteli markaları

Tekrar ediyorum. Cihaz bana yetiyor (bana) bütçe konudun da yoksul olduğumuzdan bu telefonu zor aldık. Yoksa bende istemem mi okul arkadaşlarım gibi kaliteli markaları.

Kimse sana daha iyisini al demiyor. Sana yetip yetmemesi de kimsenin umurunda değil, istersen kullan, istersen at, istersen yak bu kimsenin umurunda değil. Sadece şunu bil Reeder iyi bir marka değil.

Tekrar ediyorum. Cihaz bana yetiyor (bana) bütçe konudun da yoksul olduğumuz dan bu telefonu zor aldık. Yoksa bende istemem mi okul arkadaşlarım gibi kaliteli markaları?
Iki gozum hocam, ben diyorum ki gule gule kullan insallah, elindeki telefon da sana yetiyorsa ne mutlu hatta ve hatta yetiyorsa bence degistirme bile. Ben sirf aileme masraf olmasin diye almistim ve ben kirana kadar da tas gibiydi kepaze kameralari disinda.

Sadece genel olarak marka kotu. Dedigimiz bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…