Reeder neden sevilmiyor?

Güven zor kazanılır kolay kaybedilir...
Cinayet gibi sabıkası var ise doğal olarak o leke kolay kolay silinmez.

Çoklu kamera diye sunduğu cihaza sahte kameralar koymuştu ve bu durumu ortaya çıkaran kişiye bir sürü sıkıntı yaşattı ve dandik bir marka.
Bunun ortaya çıkmayacağını düşünmeleri çok tatlıydı. Bu firma şimdi Samsunspor'un sponsoru mesela. Şaka gibi. Altlarından neler çıkacak ilerleyen yıllarda kim bilir. Şöyle bir an da çıkan saçma sapan firmaların patlamasını izlemek aşırı keyifli oluyor.

Kendi kullanıcılarını kandıran firmayı açıkçası tercih etmem. Her şey ortada. Bu video ortaya çıktıktan sonra da süs kamerası olduğunu belirttiler. O kamera iş yapmayacaksa ve süs olarak koyulacaksa neden koyuluyor? İnsanlar süs almak istese gidip süs alır, telefon almaz. Çoğu telefonları da kalitesiz ve bir seneye kalmadan da perti çıkıyor cihazların.

İnsanları kamera konusunda kandırdıklarını hatırlıyorum. Kötü, dandik ve özensiz ürün üretiyolar. Gerçi arkadaşımın Reeder'ı, benim A14'ten daha stabil çalışıyo. Mikrofon hariç, adamın sesi gelmiyo ya.

İnsanları kamera konusunda kandırdıklarını hatırlıyorum.

Doğru evet. Reeder P13 3 kamera diye satıyorlar, içinde 1 kamera var. Ama performans, günlük kullanım, Brawl Stars gibi basit oyunlar için, kim ne derse desin Reeder öyle çok da kötü bir marka değil (şahsi fikrim) Ayrıca Reeder evet dandik bir marka lakin S19 serisinden sonra gelişti demiyorum, öncekine nazaran çok gelişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk mallarını genel olarak kimse sevmiyor çünkü genelde uyduruk veya hileli ürün oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…