Vallahi korkarak girdim konuya, biri Reeder aldı da, rezil oldu diye. Onun haricinde 24 bin liraya her gün tavuk döner yesem daha çok zevk alırım şahsen. Çala çala Xiaomi'nin tasarımını almaları mı desem, bu fiyata bu cihaz mı desem bilemedim.
Şirketten biri çıkıp "3 kamera gözü yapıp 1 kamera konulur mu?" demedi, halktan özür dilemek yerine ifşa edeni dava açtılar. He bir de sağlamaları gereken ROM'u sağlamıyorlar, o teknik servise geleceksin.
İyi güzel de bu mantık yanlış. Sadece telefon olarak bakma. Vestel batarsa Reeder batarsa ne olacak. Ülkede bir vergi sorunu var. SSK sorunu var. Bu firmalar rekabet edemiyor. Eksi ile başlıyor. Bu olay firma ile alakalı değil siyasi. Kötü yönetim kaynaklı. Firmalara çok fazla yük bindi. 6milyon memurun parası 12milyon işçiden çıkıyor. Konu derin.
İyi güzel de bu mantık yanlış. Sadece telefon olarak bakma. Vestel batarsa Reeder batarsa ne olacak. Ülkede bir vergi sorunu var. SSK sorunu var. Bu firmalar rekabet edemiyor. Eksi ile başlıyor. Bu olay firma ile alakalı değil siyasi. Kötü yönetim kaynaklı. Firmalara çok fazla yük bindi. 6milyon memurun parası 12milyon işçiden çıkıyor. Konu derin.