Makaleler
15
Yer
Rockport City
İkisi de 25-28K TL bandında.

Biri krallar gibi performans veren uzun ömürlü, kaliteli, ana seri olması sebebiyle teknolojiden anlayanlar için bir nevi statü simgesi olan Xiaomi.

Diğeri de dandik plastik kasaya sahip olan, Google Play Store'a Alah'ın izniyle giren ve Android'i bile arayüz olmadan koyan dandik Reeder. Şaka gibi.

Şirketten biri de çıkıp demedi mi, bu telefon bu fiyata konulur mu? :D Sosyal deney falan olduğunu düşünmek istiyorum.
Şirketten biri çıkıp "3 kamera gözü yapıp 1 kamera konulur mu?" demedi, halktan özür dilemek yerine ifşa edeni dava açtılar. He bir de sağlamaları gereken ROM'u sağlamıyorlar, o teknik servise geleceksin. :D

İyi güzel de bu mantık yanlış. Sadece telefon olarak bakma. Vestel batarsa Reeder batarsa ne olacak. Ülkede bir vergi sorunu var. SSK sorunu var. Bu firmalar rekabet edemiyor. Eksi ile başlıyor. Bu olay firma ile alakalı değil siyasi. Kötü yönetim kaynaklı. Firmalara çok fazla yük bindi. 6milyon memurun parası 12milyon işçiden çıkıyor. Konu derin.

O telefonun sabit masrafı 15bin.

İyi güzel de bu mantık yanlış. Sadece telefon olarak bakma. Vestel batarsa Reeder batarsa ne olacak. Ülkede bir vergi sorunu var. SSK sorunu var. Bu firmalar rekabet edemiyor. Eksi ile başlıyor. Bu olay firma ile alakalı değil siyasi. Kötü yönetim kaynaklı. Firmalara çok fazla yük bindi. 6milyon memurun parası 12milyon işçiden çıkıyor. Konu derin.

O telefonun sabit masrafı 15bin.
General Mobile çok daha ucuza daha iyisini yapıyordu ancak hocam, o da Türk malıydı :D

Arayüzü bile yok, beş kişi toplasan bir şey çıkar ortaya zaten.