Reeder S19 Max 2 GB piyasaya çıktı

2 yıl önce sattıkları modelden çok daha kötü özellikleri var. En azından 128GB hafızası var mış, içine bir sürü şey atılabilir. Bu ürünle ne amaçlıyorlar bilmiyorum açıkçası.

Konu sahibi neden hayatında düşük model ürün görmemiş gibi davranıyor bilmiyorum. Her kategoride o tip zemini boylamış ürünler var. Bu tip en düşük seviye ürüne para vermeye değer mi tartışılır ama. (%90 değmez)

Son düzenleme:
Benim J4 Plus cihazımın flashı bunu parçalar gibime geliyor.

MarkaSatış Adedi
Samsung3.639.000
Apple3.181.000
Redmi1.832.000
vivo627.000
TECNO583.000
Reeder464.000

Bu liste bile yeter ülkenin keriz.avi modunda olduğunu anlamak için. La Transsion ve Reeder nasıl bu listeye girebilir ki ya!?

F/P ürün, alınır. GTA 5'i muhtemelen 60-70FPS'lerde açacaktır. Bilgilendirme ve inceleme için teşekkür ederiz hocam.(!)

Cidden böyle ürün üretmek nasıl bir akıldan çıktı çok merak ediyorum. Fikir aşamasını falan görmek isterdim, hayatımın önemli dakikaları olurdu.

GTA 6' da yüksek grafiklerde 120 FPS alacağı söyleniyor (!)

Aman da aman, teknoloji şiyketi mi olcan şen? 1 miyyon üyün mü üyettin şen?

İfadeler: 442
Benim zamanındaki J1 mini 3-3, 5 yıl dayandı, 2 yıl dayansa bile büyük başarı bu özellikler ile.

Yemin ederim 20 sene önce çıkmış herhangi bir amiral gemisi cihaz bile daha iyidir bundan. Eskiden 10 sene önce böyle telefonları Flash TV'de kakalıyorlardı millete. Şimdi işi daha kurumsal boyuta taşımış herifler. Almayın aldırmayın efenim.

Reeder nasıl ısrarla bu kadar eleştiriye rağmen bu kadar çöp telefon yapmak konusunda başarılı oluyor, ilginç. Zula'yı yapan firmayla aynı firma falan galiba. Yerli ve milli telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…