Reeder tüm haklarını sonlandırsın tamamen kendini kapatsın rezalet işlere gene imza atmaya başlamış bu nasıl bir donanım? Xiaomi bile bunun kadar rezil değil. Kaç boyut kaç sene kaç yıl atladık 2024'te de artık böyle donanım sunmazsın kullanıcılarına be Reeder yuh hiç mi utanmadın böyle donanım çıkarırken? Bu resmen dedemin dedesinin kullanacağı telefon. :D

Reeder tüm haklarını sonlandırsın tamamen kendini kapatsın rezalet işlere gene imza atmaya başlamış bu nasıl bir donanım? Xiaomi bile bunun kadar rezil değil. Kaç boyut kaç sene kaç yıl atladık 2024'te de artık böyle donanım sunmazsın kullanıcılarına be Reeder yuh hiç mi utanmadın böyle donanım çıkarırken? Bu resmen dedemin dedesinin kullanacağı telefon. :D

Ben bu reeder'ın yerinde olsam;

1 tane giriş-giriş+ | 6 GB RAM - 128 / 256 GB ROM - EIS ana kamera - IPS ekran

1 tane orta segment | 8 GB RAM - 128-256 GB ROM - OIS ana kamera - Amoled ekran

1 tane de orta-üst segment 8-12 GB RAM - 256-512 GB ROM - OIS ana kamera SuperAmoled ekran

sadece 3 adet cihaz çıkarırım.

Hepsine 5G'li SOC çakarım. Mediatek'in harika chipleri var bu segmentler için.

Lansmanlarını güzelce yaparım.

Sonra derim ki; kardeşim en az 5 yıl yazılım güncellemesi. Arayüzümüz de Saf Android olacak.

Yanına da aksesuarlar çıkarırım, TWS BT kulaklık, Türk desinatörlere güzel kılıflar tasarlattırırım.

Şarj aletini şu an ana firmalar vermiyor. Aslanlar gibi şarj aleti veririm hepsine en az 33W'dan başlayan. Kablosu vs.

Bu 3 adet cihazı pazarlar dururum.

Verimliliği artırırım. Yerli üretim için teşvik isterim. Malımın arkasında dururum, teknik servisimi güzelce hallederim.

Ama yok, Unisoc ile cihaza en dandik PCB tasarımı, berbat kamera ve aptalca ekran ve UI ile kendini bitirecek.

Vestel ve GM'nin yanına az kaldı bunlar da gelecekler. "Biz ne yaptık ah ah" diyecekler.

Ben bu reeder'ın yerinde olsam;

1 tane giriş-giriş+ | 6 GB RAM - 128 / 256 GB ROM - EIS ana kamera - IPS ekran

1 tane orta segment | 8 GB RAM - 128-256 GB ROM - OIS ana kamera - Amoled ekran

1 tane de orta-üst segment 8-12 GB RAM - 256-512 GB ROM - OIS ana kamera SuperAmoled ekran

sadece 3 adet cihaz çıkarırım.

Hepsine 5G'li SOC çakarım. Mediatek'in harika chipleri var bu segmentler için.

Lansmanlarını güzelce yaparım.

Sonra derim ki; kardeşim en az 5 yıl yazılım güncellemesi. Arayüzümüz de Saf Android olacak.

Yanına da aksesuarlar çıkarırım, TWS BT kulaklık, Türk desinatörlere güzel kılıflar tasarlattırırım.

Şarj aletini şu an ana firmalar vermiyor. Aslanlar gibi şarj aleti veririm hepsine en az 33W'dan başlayan. Kablosu vs.

Bu 3 adet cihazı pazarlar dururum.

Verimliliği artırırım. Yerli üretim için teşvik isterim. Malımın arkasında dururum, teknik servisimi güzelce hallederim.

Ama yok, Unisoc ile cihaza en dandik PCB tasarımı, berbat kamera ve aptalca ekran ve UI ile kendini bitirecek.

Vestel ve GM'nin yanına az kaldı bunlar da gelecekler. "Biz ne yaptık ah ah" diyecekler.
Daha şimdi hocam Redmi A3X gördüm Reeder yolunda gidiyor Xiaomi'de Redmi Note 8 Prolar'dan nerelere gitti bu Xiaomi'de çöp yolunda iler adım atıyor ikisi de.

Aynen öyle hocam katılıyorum size. Keşke size verseler Reeder'ı en azından aklı başı biri yönetiyor olurdu.

Daha şimdi hocam Redmi A3X gördüm Reeder yolunda gidiyor Xiaomi'de Redmi Note 8 Prolar'dan nerelere gitti bu Xiaomi'de çöp yolunda iler adım atıyor ikisi de.

Aynen öyle hocam katılıyorum size. Keşke size verseler Reeder'ı en azından aklı başı biri yönetiyor olurdu.

Aman hocam aman.

Bana vermesinler katil olurum çünkü.

Bakın gençler, ben bu forumun en dinozorlarından biriyimdir. İlk telefonum 5110'du Nokia'nın.

O dönemde tabi akıllı cihazlar nerede. Telsim hattım vardı. SMS atamazdık TCELL hatlara. Uluslararası SMS Center numaraları kullanırdık.

Interconnection sonra oldu iki operatör arasında SMS konusunda.

neyse, çok uzatmayayım.

O dönemler sürekli cihaz değiştirirdik. Çünkü meraklıydık. 3310 aldım, 5210 aldım, T710 aldım, aldım da aldım. 6 ayda bir değiştirirdik telefon. Ama herkes değiştirirdi. Cihazlar uygundu. Alabilirdim asistan maaşımla kenara atıp. 8800 Scirocco'm bile oldu.

1718113217597.webp

Sonra hani şu mega fabrikalaraı para ile getirip NatGeo'ya çekim yaptıran 6 harfli beyaz eşya üreticisinin sahibi var ya.

Bastırdı durdu. Cep telefonlarına İLK ABARTI VERGİ getirildi. Fiyatlar arttı.

Şu anda hem onun, hem mevcut hükümetin ve yandaşlarının ve biraz da GM sağolsun mobil sektörün İÇİNDEN GEÇTİLER.

IMEI kayıt denilen dünyanın en ahlaksız sistemini entegre ettiler. Şu an bu sistem dünyada 4-5 ülkede var.

Sonra Reeder neden böyle. E böyle olur çünkü neden uğraşsın ki. 1 TL harcayıp 5 TL kazanmak isteyen çok var.

Bakın gençler, ben bu forumun en dinozorlarından biriyimdir. İlk telefonum 5110'du Nokia'nın.
Biliyoruz hocam ben kendi şahsımca sizin yorumlarınızı çok gerçekçi çok dürüst ve samimi ve çok severek beğenerek yorumlarınızı gördüğüm kadarıyla hep beğeni atarım Bazen'de kalp atarım ki çünkü yorumlarınız şahane ve mükemmel. Gerek siyaset gerek teknoloji yorumlarınızı seviyorum her neyse lafı uzatmadan hocam. Demek istediğim şey; Reeder'ı siz yönetseniz bu halde olmazdı veya size teklif etseler bence kabul edin çünkü şu an Reeder ciddi Anlam'da zedeleniyor ve kendi mezarını tasarlayıp içine gömülmeye çalışıyor. Bir an önce Reeder'ya kapatıp hatalarından eleştirilerden ders çıkarıp yeni bir firma tasarlayacak ve sizin gibi zeki akıllı elinden geleni yapacak kişilerle tekrar ayyuka çıkacak ya da kapatıp başka işlere yönelecek çayını kahvesini içip ne işler var bir bakayım deyip iş arayacak yoksa Reeder'ın önü vasat ve kötü gözüküyor.

Biliyoruz hocam ben kendi şahsımca sizin yorumlarınızı çok gerçekçi çok dürüst ve samimi ve çok severek beğenerek yorumlarınızı gördüğüm kadarıyla hep beğeni atarım Bazen'de kalp atarım ki çünkü yorumlarınız şahane ve mükemmel. Gerek siyaset gerek teknoloji yorumlarınızı seviyorum her neyse lafı uzatmadan hocam. Demek istediğim şey; Reeder'ı siz yönetseniz bu halde olmazdı veya size teklif etseler bence kabul edin çünkü şu an Reeder ciddi Anlam'da zedeleniyor ve kendi mezarını tasarlayıp içine gömülmeye çalışıyor. Bir an önce Reeder'ya kapatıp hatalarından eleştirilerden ders çıkarıp yeni bir firma tasarlayacak ve sizin gibi zeki akıllı elinden geleni yapacak kişilerle tekrar ayyuka çıkacak ya da kapatıp başka işlere yönelecek çayını kahvesini içip ne işler var bir bakayım deyip iş arayacak yoksa Reeder'ın önü vasat ve kötü gözüküyor.

Güzel kardeşim teveccühün. Burada siz gençlere elimden geldiğince "yol çizmek" değil "fikir paydaşlığı" yapmaya çalışıyorum.

Bu hayat sizlerin gençler.

Okuyun, araştırın, kendinizi geliştirin. Sadece bu forumlarda değil yabancı sitelerde de gezinin. İngilizceniz olmasa bile ne güzel google translate vardı. Bizim zamanımızda onlar da yoktu. Çatır çatır ingilizce öğrendik.

Dedim ya, size fikir paydaşlığı yapıyorum. Turuncusu olsun yeşili olsun forumlarda çok sevilmem biraz sivri ama net fikirlerim olduğu için. Gerektiğinde de lafı gediğine oturtmaktan kaçınmam. Ama kimseye hakaret etmeden, rencide etmeden.

Reeder ise benim umurumda değil. Sahtekar bir firmadır kendiler. Tecno ondan daha iyi açık söyleyeyim.