Reeder'ın dolandırıcılık ve veri çalma yöntemi

Bende telefonları incelerken rastgele karşıma denk gelmişti arkadaşlarla bir saat gülmüştüm absürt olan üstüne bir de iPhone kamera dizilimini kullanıyor.

Geçenlerde Reeder M11 Pro Max tabletine denk gelmiştim. Adamlar sitesinde özellikler hakkında hiçbir bilgi vermemiş. İşlemci bilgisi bile yoktu. Müşteri hizmetlerinden zar zor bilgi aldım.

Bedava mı? Sanmıyorum.

Tamamen bence markalardan anlamayan yaşlı insanları kandırmaya yönelik bir telefon bence bu. Her şeyi geçtim ya bu telefon zaten çöp gibi bir donanıma sahip ben buna 1 TB ne yükleyebilirim oyun desem oyunda açmaz bu, bir anlamı yok.

Zaten daha önce veritabanları sızdırıldı

Pro kameralarını kullanıyor da düz modellerinkini kullandığını da ilk defa görüyorum

Sahte kamera olaylarından sonra fazladan kamera göz çıkarmaz sisteminden vazgeçmişlerdir hocam . Gerçi olan kamerada kamera olsa bari.

Sahte kamera olaylarından sonra fazladan kamera göz çıkarmaz sisteminden vazgeçmişlerdir hocam . Gerçi olan kamerada kamera olsa bari.
Reeder kullandım, olduğu yerde sarjı biten bir telefondu. Kamerası zaten aşırı kasıyordu.

Telefonu açtığında zaten en az 10 dakika kendine gelmesi var, açıldığı anda etlefon zaten 10 fps anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…