Ders çalışmak için internette gezinirken karşıma bu çıktı.
Eki Görüntüle 75155

S23'ü görünce Samsung sandım, sonra Pro Max'i görünce Apple mı lan bu dedim, arayüz dandikti ve sağ tarafta telefon numarası ve mail adresi istiyordu. Sonra bir baktım köşede Reeder yazıyor :D

İsimleri tamamen Samsung ve Apple'dan çalan, insanlardan kişisel verilerini isteyen (çalmak için), reklamları dolandırıcılık dandikliği kokan bu firmalara güvenmeyin.

Böyle firmalara verileri verince muhtemelen herkes ile verileri paylaşacaklar.

Bende telefonları incelerken rastgele karşıma denk gelmişti arkadaşlarla bir saat gülmüştüm absürt olan üstüne bir de iPhone kamera dizilimini kullanıyor.

1723890529353.webp

1723890535335.webp

Geçenlerde Reeder M11 Pro Max tabletine denk gelmiştim. Adamlar sitesinde özellikler hakkında hiçbir bilgi vermemiş. İşlemci bilgisi bile yoktu. Müşteri hizmetlerinden zar zor bilgi aldım.

Bir alana bir bedava telefon mu olur? Herhalde kolay bozulan bir telefon ki ikincisini yedek olarak kullanın diye sıkıştırıyorlar. Geçen 20 bine yakın telefonu Whatsapp gruplarına katılanlara 9999(?) a satıyorlardı.

Bedava mı? Sanmıyorum.

O görseldeki telefonun (Reeder S23 Pro max) ciddi ciddi 1 TB versiyonunu yapmışlar. RAM ve hafıza ile kandırma işi bu aralar yaygın ama bunlar bunu üst seviyeye çıkarmış.

Tamamen bence markalardan anlamayan yaşlı insanları kandırmaya yönelik bir telefon bence bu. Her şeyi geçtim ya bu telefon zaten çöp gibi bir donanıma sahip ben buna 1 TB ne yükleyebilirim oyun desem oyunda açmaz bu, bir anlamı yok.

Bende telefonları incelerken rastgele karşıma denk gelmişti arkadaşlarla bir saat gülmüştüm absürt olan üstüne bir de iPhone kamera dizilimini kullanıyor.

Eki Görüntüle 75165

Eki Görüntüle 75166
Pro kameralarını kullanıyor da düz modellerinkini kullandığını da ilk defa görüyorum :D

Müşteri hizmetlerinden zar zor bilgi aldım.
Kendileri de bilmiyorlardır muhtemelen :D

Sahte kamera olaylarından sonra fazladan kamera göz çıkarmaz sisteminden vazgeçmişlerdir hocam :D. Gerçi olan kamerada kamera olsa bari.
Reeder kullandım, olduğu yerde sarjı biten bir telefondu. Kamerası zaten aşırı kasıyordu.

Telefonu açtığında zaten en az 10 dakika kendine gelmesi var, açıldığı anda etlefon zaten 10 fps anca.