Reeder'ın dolandırıcılık ve veri çalma yöntemi

Hocam 2. kez kontrol etmeyi deneyince 2 haftaya çıkarmıştı ondan dolayı muhtemel.

Reeder marka telefon alacağıma dumanla haberleşirim daha iyi.

Birazdan benim vantilatörün kulağına telefon fısıldayacağım. Sonuçları paylaşırım.

İsimleri tamamen Samsung ve Apple'dan çalan, insanlardan kişisel verilerini isteyen (çalmak için) reklamları dolandırıcılık, dandikliği kokan bu firmalara güvenmeyin.

Ek olarak da bir ekleme ben yapıyorum: Cihazlarını üç kameralı cihaz adı altında satıp aslında o cihazların bir kameralı olduğunu, normalde kutusunda bunu belirtmeyip internet sitesinde bunu belirttiklerini, bir vatandaşın ifşa etmesi üzerine de kutularına ekleyip o vatandaşa ihtar gönderdiklerini de unutmayın! Böyle bir firmanın cihazını alıp almamak size kalmış. Ben olsam almazdım.

Samsung A serisi ile alakası yok, A0X serisi düşük model, mesela M31s, A55 canavar gibi telefonlar.

@3586, ek olarak o cihazlar zamanına göre harika cihazlardı fakat yıllar geçtikçe ister istemez yaşlandılar. Ona rağmen Reeder'in birçok telefonundan iyi. Örneğin Reeder S23 Pro Max'in çıkış yılı 2023, 2023 çıkışlı cihazı bile sollayıp geçebiliyor o cihazlar. Samsung A02 dediğimiz cihazın da çıkış tarihi 2021.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…