erometre
Uzman
Ben 360 saat bekledim (15 gün) ama beklediğime değdi.1 hafta değil miydi o süre ya? Ben Redmi 9T kullanırken 1 haftada açmıştım.
Ben 360 saat bekledim (15 gün) ama beklediğime değdi.1 hafta değil miydi o süre ya? Ben Redmi 9T kullanırken 1 haftada açmıştım.
1 hafta değil miydi o süre ya? Ben Redmi 9T kullanırken 1 haftada açmıştım.
Bence marka esprilerle ünlü olsun diye kurulmuş ben öyle düşünüyorum, gidip amatörce bir telefon yapsam içine stock Android kursam Reeder telefona bin basarım.
Birazdan benim vantilatörün kulağına telefon fısıldayacağım. Sonuçları paylaşırım.1 hafta değil miydi o süre ya? Ben Redmi 9T kullanırken 1 haftada açmıştım.
Bence marka esprilerle ünlü olsun diye kurulmuş ben öyle düşünüyorum, gidip amatörce bir telefon yapsam içine stock android kursam reeder telefona bin basarım.
Reeder marka telefon alacağıma dumanla haberleşirim daha iyi.
Birazdan benim vantilatörün kulağına telefon fısıldayacağım. Sonuçları paylaşırım.
Xiaomi cihazlarda roota izin veriliyor ve Custom Rom topluluk desteği de çok iyi.Bence Xiaomi fiyatları artırsın. Adamlar telefonları ucuza veriyorlar ki telefonları da hiç kötü değil. Tek sorun MIUI işte.
İsimleri tamamen Samsung ve Apple'dan çalan, insanlardan kişisel verilerini isteyen (çalmak için) reklamları dolandırıcılık, dandikliği kokan bu firmalara güvenmeyin.
Ben bu olayları duyduğumdan 2.kez denememiştim iyi ki yapmamışım.Hocam 2. kez kontrol etmeyi deneyince 2 haftaya çıkarmıştı ondan dolayı muhtemel.
Samsung A serisi ile alakası yok, A0X serisi düşük model, mesela M31s, A55 canavar gibi telefonlar.Hocam bu arada bence bu listeye Samsung'a serisinin alt modelleride girmeli. Sırf A02 yüzünden a serisine karşı bir kinim var Redmi 9cden farkı yok cihazın. 2016 zamanın işlemcisiyle 2020 de yapılmış telefon mu olur?