Bence Xiaomi fiyatları artırsınO zaman ona göre fiyat belirlemeliler bende şu an 2 telefon da var ve bu 2 telefon Samsung'un en büyük hatasına en iyi örnektir. 2 cihaz da aynı fiyat bandında ama tamamen ayrı telefonlar.
Eki Görüntüle 75176
Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Bence Xiaomi fiyatları artırsın. Adamlar telefonları ucuza veriyorlar ki telefonları da hiç kötü değil. Tek sorun MIUI işte.
Evet ama o soruna karşı crDroid gibi bir kahraman var
Samimi konuşuyorum reeder bana herhangi bir ürününü bedavaya gönderse kargodan almaya bile gitmem. Eve getirirlerse çöpe atarım.
Ben Pixel Experience kullanmasını daha çok seviyorum, fakat şu an ROM kuramıyorum. Vivo Y35 aldım ve bootloader açılmıyor sanırım. Ama telefondan çok memnunum o yüzden gerek bile duymadım yani.Evet ama o soruna karşı crDroid gibi bir kahraman var. Bayılıyorum şu ROM'a ya.
erdym
Üstün
Samimi konuşuyorum Reeder bana herhangi bir ürününü bedavaya gönderse kargodan almaya bile gitmem. Eve getirirlerse çöpe atarım.
Ben alırdım. S23 sayısı daha yüksek diye babaannemle takaslardım.
Telefonların kulağına "sen telefonsun" diye fısıldayıp satışa vermişler.Samimi konuşuyorum reeder bana herhangi bir ürününü bedavaya gönderse kargodan almaya bile gitmem. Eve getirirlerse çöpe atarım.
erdym
Üstün
Ben PixelExperience kullanmasını daha çok seviyorum, fakat şu an ROM kuramıyorum. Vivo Y35 aldım ve Bootloader açılmıyor sanırım. Ama telefondan çok memnunum o yüzden gerek bile duymadım yani.
crDroid de pixel Launcher kullanıyor diye biliyorum. Aynı sorun ufaktan Xiaomi'de da var 2 hafta beklemen gerek Bootloader için.
Telefonların kulağına "sen telefonsun" diye fısıldayıp satışa vermişler.
İlk kez bir marka kendini bu kadar rezil etmiştir. Hangi espiri daha komik seçemiyorum.Ben alırdım. S23 sayısı daha yüksek diye babaannemle takaslardım.
1 hafta değil miydi o süre ya? Ben Redmi 9T kullanırken 1 haftada açmıştım.crDroid de pixel Launcher kullanıyor diye biliyorum. Aynı sorun ufaktan Xiaomi'de da var 2 hafta beklemen gerek Bootloader için.
Bence marka esprilerle ünlü olsun diye kurulmuş ben öyle düşünüyorum, gidip amatörce bir telefon yapsam içine stock android kursam reeder telefona bin basarım.İlk kez bir marka kendini bu kadar rezil etmiştir. Hangi espiri daha komik seçemiyorum.
erdym
Üstün
İlk kez bir marka kendini bu kadar rezil etmiştir. Hangi espri daha komik seçemiyorum.
Hocam vallahi aklımdan Seda Sayan reklamı çıkmıyor.