Reeder'in Gaming laptopu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gayet tartışmaya açık bir konu sana istediğin verileri atabilirim ama sen dinlemiyorsun.
Açtığım konudan tamamen alakasız bir şeyle ilgili tartışma başlattın. Reeder Laptop’undan bahsediyoruz, Monster değil.

Yalnız M11 "Pro Max" tablet hediyeymiş.
Zaten o yüzden bu kadar pahalı ya Beraber satıp hızlıca ellerinden çıkarmak istiyorlar.

Sadece yazılım optimizasyonunu merak ettim, markayı konuşmazsak AMD RX GPU serisi öldü gitti zaten, zamanında RX 5000 serisi uygun fiyattan satılıyordu.

Son teknoloji Akıllara zarar.

Firma hakkında karalama yapmak istemem onlar adına kötü olur zira dava gibi şeylere yol açabilir fakat kullanacağım marka değil Reeder.

Alınmak gücenmek yok. Bu markaya güvenip para veren ya teklonojiyle hiç alakası olmayan insandır ya dümdüz enayi.

Ölü piksel garantisi mi, direkt ölü piksel çıkmama garantisi vermeliydi. Bu yaptığı benim için yok hükmünde.

90⁰ çalıştıracak başka marka mı var diyorsun. O kasa hazır kasa, onun üzerinde Monster denen montaj markasının en ufak AR-GE harcaması dahi yok. Control Center denen program bile Tongfang'den hazır alınma...

Logo basmaktan başka mahareti yok, umarım en kısa sürede batarlar ve yerlerini bu işe hakkıyla emek veren bir markaya bırakırlar.

Neyse konuyu dağıtmaya gerek yok, @1589 kusura bakma kanka...

Bahsettiğim 10875H laptopun kasa sıvı metalle geliyor, bunu kasayı yapan değil Monster uyguluyor. Direkt kasa alıp marka basmıyorlar emin ol hazır kasa değil bunlar özelleştiriliyor, Clevo'nun ya da Tongfang'ın sitesine göz gezdirirsen anlarsın. 10875H MSI Stealth kasa ve MSI cihazdan daha serin çalışıyor. Çoğu yenin nesil HP cihazdan daha iyi soğutma sistemi var.

Ölü piksel her markada var hem, arkadaşım bu sebepten 4 kez MSI Vector cihazı değişime gönderdi.

Konuyu yanlış bilgi vermeye devam ederek siz uzatıyorsunuz.

Son düzenleme:
Logo basma durumunu neden bu kadar gömüyorsunuz? Yurt dışında bunu yapan markalar çok, hiç de böyle bir söylem görmedim haklarında, bi' burada hor görülüyor. @LittleWarlock bahsettiği gibi düzgün modelleri gayet var, genelleme yapılması doğru değil konudan bağımsız. Servis konusunda da desteği ülkede laptop tarafında en iyilerden biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…