Tamam dostum sen kendi kullandığın 2 Monster'i savunmaya devam et. Monster kötü bir marka, tartışmaya kapalı.
Gayet tartışmaya açık bir konu sana istediğin verileri atabilirim ama sen dinlemiyorsun.
Tamam dostum sen kendi kullandığın 2 Monster'i savunmaya devam et. Monster kötü bir marka, tartışmaya kapalı.
Açtığım konudan tamamen alakasız bir şeyle ilgili tartışma başlattın. Reeder Laptop’undan bahsediyoruz, Monster değil.Gayet tartışmaya açık bir konu sana istediğin verileri atabilirim ama sen dinlemiyorsun.
Açtığım konudan tamamen alakasız bir şeyle ilgili tartışma başlattın. Reeder Laptop'undan bahsediyoruz, Monster değil.
Zaten o yüzden bu kadar pahalı ya
Sadece yazılım optimizasyonunu merak ettim, markayı konuşmazsak AMD RX GPU serisi öldü gitti zaten, zamanında RX 5000 serisi uygun fiyattan satılıyordu.
@144 özellikle sizin yorumunuzu bekliyorum hocam. Sizce makul fiyatlardaki Laptop'lara göre nasıl?![]()
REEDER G19 PRO S DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR | Reedükkan
REEDER G19 PRO S DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR ReeDükkan'da! REEDER G19 PRO S DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR ürününü incelemek ve sipariş vermek için hemen tıkla.www.reedukkan.com
Sağdan soldan topladığı kasalar Clevo Tongfang ve MSI, şu anda hepsi gayet iyi durumda. Ölü piksel garantisis var Monster'da, evet 2 tane kullanıyorum hem de sence sevmesem kötü bir marka olsa tekrar alır mıydım? 10875H işlemciyi 130W çalıştırıp 90 derecede stabil calıştıracak başka bir markamı var?
Ölü piksel garantisi mi, direkt ölü piksel çıkmama garantisi vermeliydi. Bu yaptığı benim için yok hükmünde.
90⁰ çalıştıracak başka marka mı var diyorsun. O kasa hazır kasa, onun üzerinde Monster denen montaj markasının en ufak AR-GE harcaması dahi yok. Control Center denen program bile Tongfang'den hazır alınma...
Logo basmaktan başka mahareti yok, umarım en kısa sürede batarlar ve yerlerini bu işe hakkıyla emek veren bir markaya bırakırlar.
Neyse konuyu dağıtmaya gerek yok, @1589 kusura bakma kanka...
Logo basma durumunu neden bu kadar gömüyorsunuz? Yurt dışında bunu yapan markalar çok, hiç de böyle bir söylem görmedim haklarında, bi' burada hor görülüyor. @LittleWarlock bahsettiği gibi düzgün modelleri gayet var, genelleme yapılması doğru değil konudan bağımsız. Servis konusunda da desteği ülkede laptop tarafında en iyilerden biri.Ölü piksel garantisi mi, direkt ölü piksel çıkmama garantisi vermeliydi. Bu yaptığı benim için yok hükmünde.
90⁰ çalıştıracak başka marka mı var diyorsun. O kasa hazır kasa, onun üzerinde Monster denen montaj markasının en ufak AR-GE harcaması dahi yok. Control Center denen program bile Tongfang'den hazır alınma...
Logo basmaktan başka mahareti yok, umarım en kısa sürede batarlar ve yerlerini bu işe hakkıyla emek veren bir markaya bırakırlar.
Neyse konuyu dağıtmaya gerek yok, @1589 kusura bakma kanka...