Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,

Bir adet sitem var. Daha fazla çekim alması için gönderi mi atmak daha mantıklı yoksa reels mi atmak daha mantıklı olur, ne dersiniz? Ya derdim şu, Reels'lar daha çok telefondan izleniyor ya öyle düşündüm kendimce.

Reels videoları, Instagram'ın son dönemde öne çıkan bir özelliği olmuştur ve platform tarafından daha fazla önemsenmektedir. Reels videoları, eğlenceli ve yaratıcı içerikler sunarak kullanıcıların dikkatini çekme potansiyeline sahiptir.

Selam,

Bir adet sitem var. Daha fazla çekim alması için gönderi mi atmak daha mantıklı yoksa reels mi atmak daha mantıklı olur, ne dersiniz? Ya derdim şu, Reels'lar daha çok telefondan izleniyor ya öyle düşündüm kendimce.
Reels.

Reklam vermediğiniz sürece gönderilerin toplama-çıkarmadaki sıfırdan pek bir farkı olmaz.

Bence tamamen doğru düşünmüşsünüz. Artık gönderi olarak paylaşılan içerikler çok fazla tutmuyor. Kullanıcıların çoğu - ben de dahil- uygulamaya girer girmez reels sekmesini açıyor.

İnstanın artık yolundan sapğmış olduğunu düşünüyorum. Önceden sadece story ve gönderi yayınlayabildiğiniz bir plartformdu. Aslında instagram youtube gibi bişi çıkarsa bence başarılı olabileceğini düşünüyorum.