Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Instagram'a Reels yüklemeye çalışıyorum ama sürekli tamamlanıyor diyor sonrasında ise mümkün olduğunda otomatik olarak paylaşılacak diyor. Sonra yine tamamlanıyor yazıyor ve aynı şeyi tekrar ediyor. Önbelleği temizledim, telefonu yeniden başlattım ve mobil veriye de geçip denedim yine düzelmedi.

Instagram'a Reels yüklemeye çalışıyorum ama sürekli tamamlanıyor diyor sonrasında ise mümkün olduğunda otomatik olarak paylaşılacak diyor. Sonra yine tamamlanıyor yazıyor ve aynı şeyi tekrar ediyor. Önbelleği temizledim, telefonu yeniden başlattım ve mobil veriye de geçip denedim yine düzelmedi.
Sorununuzla ilgili aşağıdaki adımları izleyerek çözüm bulmaya çalışabilirsiniz:

1. Uygulamanın Güncellemelerini Kontrol Et:
- App Store (iOS) veya Google Play Store (Android) üzerinden Instagram uygulamanızı güncelleyin.

2. İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin:
- Wi-Fi veya mobil veri bağlantınızın düzgün çalıştığından emin olun.
- Ağınızdaki başka cihazların interneti etkilemediğinden emin olun.

3. Uygulama İzinlerini Kontrol Edin:
- Ayarlar > Instagram > İzinler bölümüne gidin ve tüm izinlerin (kamera, mikrofon, depolama vb.) verildiğinden emin olun.

4. Instagram'ı Kapatıp Yeniden Açın:
- Uygulamayı kapatın ve birkaç saniye bekleyin, ardından tekrar açın.

5. Instagram Hesabınızı Çıkış Yapıp Tekrar Giriş Yapın:
- Uygulamanızda hesabınızdan çıkın ve tekrar giriş yapmayı deneyin.

6. Farklı Bir Cihazda Deneyin:
- Mümkünse, farklı bir telefon veya tablet üzerinden aynı Reels yükleme işlemini gerçekleştirin.

7. Instagram Sunucu Durumunu Kontrol Edin:
- Instagram'ın sunucularında genel bir sorun olup olmadığını kontrol edin (örneğin, DownDetector gibi bir web sitesi üzerinden).

8. Uygulamayı Yeniden Yükleyin:
- Uygulamayı telefonunuzdan kaldırın, ardından yeniden yükleyin ve durumu test edin.

Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, daha fazla teknik detay ile birlikte geri dönüş yapabilirsiniz.