Instagram Reels'e yorum yapılamıyor

Makaleler
1
Selam Techolay üyeleri. Spoiler içerisindeki videoya yorum yapamıyorum. "Paylaşılamadı. Tekrar denemek için dokun." diyor. Rastgele karakter sallayinca da ayni. Böyle bir şeyi kasıtlı ayarlamak mümkün mü?

Konuyu yazarken bir daha baktim ve bu ekranla karşılaştım. Haber sayfası sonradan bana engel mi atti? Az önce bakabiliyordum ancak.

Son düzenleme:
Videoyu sosyal icinde izleyebiliyorum ancak Instagram'da izle'ye tıkladığımda yas sınırı var deniyor.

Video acildi simdi, az onceki hatanin sebebini bilmiyorum.

Videoyu sosyal icinde izleyebiliyorum ancak Instagram'da Izle'ye tıkladığımda yas sınırı var deniyor.
Eki Görüntüle 76315

Video açıldı simdi, az onceki hatanin sebebini bilmiyorum.

Hocam anlamadim şimdi bu nedir? Tarayici da veya baska birinde sorun yok ancak sadece benim hesabimda böyle. Instagram hesabimin yaşı 18'den buyuk.
Duzenleme yapayip, linki tarayicidan acip uygulamadan izle secenegini secince boyle oluyor.

22:08 duzenleme az once yan hesap actim blursuz reelsi izliyebiliyorum. Bu kasitli mi yapildi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…