Bu tip kartları al-sat yapmaya, satın alıp üstünde bir de efor sart etmeye değmez.

Emeğine ve enerjine yazık. Kartı aldın ettin uğraştın kargo mesajlaşma o bu, üstünde işlem yaptın uğraştın sonra alıcı aradın mesajlaştın vs hepsi ne için?

Bu işleri yapanlar zamanı ve parası bol olup hobi amaçlı yapanlar, parayı pulu gözetmezler.
Doğrudur hocam, hala çalışıyor kendisi. Pek kullanasım yok. Hurda pazarında takas edip geçeceğim.

Sanayideki bir dükkana hediye edebilirsin, oralardaki PC'ler Windows 7-Windows 10 falan işte 15-20 yıllık sistemler.
Neden spesifik olarak sanayicilere hediye etsin hocam :D 500TL yazsa 1 günde uçar bu kart o parayla da bi iskender söyler kendine. Arkadaş öğrenci sanırım hediye etmek istemez muhtemelen.

Neden spesifik olarak sanayicilere hediye etsin hocam :D 500TL yazsa 1 günde uçar bu kart o parayla da bi iskender söyler kendine. Arkadaş öğrenci sanırım hediye etmek istemez muhtemelen.
Doğrudur hocam, 1300'e almıştım bir günde öldü kart. Maalesef de iade edemedim, dalgınlığa geldi. Dert değil, önü açık. Takasta rahat gider bu kart.

Neden spesifik olarak sanayicilere hediye etsin hocam :D 500TL yazsa 1 günde uçar bu kart o parayla da bir iskender söyler kendine. Arkadaş öğrenci sanırım hediye etmek istemez muhtemelen.

PS3 profil resmi falan olunca bir de eski anakart arıyormuş, eski tayfadandır diye şeyettiydim ben