Xbox 360E 10

Üstün
Merhaba, daha önce birkaç önce konu açtım. Bu kartı 1.300'e almıştım. Belli bir testlerden geçtiği halde onaylamıştım Param Güvende'yi. Ardından birkaç saat sonra öldü. İade etme şansım da yok. Konuya gelirsek, karta güzelce ısı işlem yaptım, kaliteli flux ve kaliteli isi makinesi ile. Şimdi bu kartın ortalama fiyatı bildiğim kadarıyla 2.000 TL. Reflow hâli kaça gider? Siz olsaydınız reflow olduğunu belirtmeyip satar mıydınız? Yani Param Güvende ile sattınız diyelim, adam onayladı ama bilmiyor reflow yediğini. Ne yapardınız? Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz olsaydınız reflow olduğunu belirtmeyip satar mıydınız?
Hayır. Kazanacağınız 3 kuruş için yiyeceğiniz bedduaya değmez.

Aldığınız fiyatın yarısına giderse şanslısınız.

Şimdi bu kartın ortalama fiyatı bildiğim kadarıyla 2.000 TL.
Saçma. Kim 2.000 TL versin şu kadar eski ve çok güç tüketen karta?

2.000 TL'ye mis gibi GTX 1000 ya da RX 500 serisi alınıyor.

Hayır. Kazanacağınız 3 kuruş için yiyeceğiniz bedduaya değmez.

Aldığınız fiyatın yarısına giderse şanslısınız.

Saçma. Kim 2.000 TL versin şu kadar eski ve çok güç tüketen karta?

2.000 TL'ye mis gibi GTX 1000 ya da RX 500 serisi alınıyor.
Haklısınız hocam, bende şans yok işte. Testlerden geçince onaylamıştım. Keşke onaylamaz olaydım. Bir şekilde zararı çıkarmam lazım. Kart şu an sorunsuz şekilde çalışıyor. Ne yapılır bunla?

Haklısınız hocam, bende şans yok işte. Testlerden geçince onaylamıştım. Keşke onaylamaz olaydım. Bir şekilde zararı çıkarmam lazım. Kart şu an sorunsuz şekilde çalışıyor. Ne yapılır bunla?
Hocam satacaksanız durumu belirterek 1.000 TL'ye falan koyun, satılmazsa 100-100 düşersiniz. Zararın neresinden dönerseniz kârdır. 3'e 5'e de takılmamak lazım.

Bu kadar eski kartlar sorun çıkartmaya çok meyilli.

Bu arada satan adam bunu size belirtmediyse de onun yaptığı da yanlış.

Hocam satacaksanız durumu belirterek 1.000 TL'ye falan koyun, satılmazsa 100-100 düşersiniz. Zararın neresinden dönerseniz kârdır. 3'e 5'e de takılmamak lazım.

Bu kadar eski kartlar sorun çıkartmaya çok meyilli.

Bu arada satan adam bunu size belirtmediyse de onun yaptığı da yanlış.
Satan adam bilgisayardan anlayan biri değil anladığım kadarıyla. Büyük ihtimalle kargoda hasar aldı. Adam tuvalet kağıdı ile sarıp yollamış. Daha ekran kartı takmayı bilmediği söyledi, testi de bilgisayarcıya yaptırdı.