Rehber paylaşımında kaynak ve tecrübe teyidi olmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiedae3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 488
  • Etiketler Etiketler
    kaynak tecrübe

shiedae3 89

Üstün
İnceleme buna dahil değil ama bir konuda hakkında rehberlik veya öğretici amaçlı bir yazı yazılacaksa bu somut bir kaynak veya edinilmiş tecrübeye dayalı olmalı.
Teyitsiz rehberler bilgi kirliliği veya moderatörlerin imla düzeltme israfından başka bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Estağfurullah ben basite kaçıyorsunuz demek istemedim."arka planda işler öyle yürümüyor" kısmını aşabilseniz keşke demek istedim.
Yoksa biz sizden razıyız evvelallah.
Yok zaten öyle anlam yüklemedim, yanlış anlaşılmasın

Abi çok acil gelmesi lazım. Forum kalitesini yerlere düşürüyor resmen bazı konular.

Hayır, yani çok istiyorsanız rehberlere bakmayın. Merak ettim bir rehberin niteliksiz olduğunun kanısına nerden varıyorsunuz?
Okuyarak? Başka nasıl olmasını istersin?

Merak ettim bir rehberin niteliksiz olduğunun kanısına nereden varıyorsunuz?

Su tarz kısa, vasıfsız herhangi bir forumda ayni rehberden 100 tane bulabileceğin, acilmak icin acilmiş konulardan bir rehberin niteliksiz, özen gösterilmemiş oldugunu anlayabilirsin.

Aha kendini söyledi vasıfsız dedi. Ya tamam egolu olun kardeşim ama isminizi demeyin. Tamam aklımda hocam "vasıfsız" İyi isim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…